Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Nové 6tunové kolové rypadlo Bobcat E57W nabízí kompaktní rozměry a vysoký výkon

Zveřejněno: 27. 10. 2021

Bobcat uvádí novou verzi 6tunového kolového rypadla E57W, která splňuje požadavky emisní normy Stage V, má kompaktní rozměry, vysoký výkon a vylepšený komfort obsluhy. Ve své třídě vyniká jak špičkovou stabilitou, tak snadnou ovladatelností pracovních funkcí.

Práce s rypadlem E57W je jednoduchá, intuitivní a efektivní.

Stroj E57W je vybaven motorem Bobcat D24 Stage V, který dosahuje výkonu 42,5 kW s účinnými technologiemi následného zpracování výfukových plynů – oxidačním katalyzátorem (DOC) a částicovým filtrem (DPF) – pro zajištění minimálních emisí.

Vyšší výkon a nižší spotřeba paliva

Maximální točivý moment 202 Nm motoru D24 je k dispozici již od 1600 ot./min (což je o 200 ot./min méně než u předchozího motoru úrovně Stage IIIB). Vysoký výkon při nízkých otáčkách zároveň podporuje nízkou spotřebu paliva. K maximálně úspornému provozu přispívají i funkce jako je automatické vypnutí motoru a úspora paliva při automatickém volnoběhu. Motor je snadno přístupný otevřením zadní výklopné kapoty, přičemž všechny servisní kontroly a kroky údržby lze pohodlně provést z úrovně terénu. Doba provozu byla dále prodloužena přidáním plnicího hrdla oleje a automatického napínáku řemene. Otvory v zadní kapotě stroje E57W jsou optimalizovány pro lepší proudění vzduchu.

Technické parametry kolového rypadla Bobcat E57W
Technické parametry kolového rypadla Bobcat E57W

Maximální pohodlí obsluhy

Vysokou úroveň komfortu pro obsluhu poskytuje prostorná přetlaková kabina s nízkou hlučností (74 dBA) a nízkou úrovní vibrací. Vynikající viditelnost ve všech směrech je podporována výkonným odmlžovacím systémem, LED světly na kabině a na výložníku a velkými bočními zrcátky. Plně nastavitelné vyhřívané sedadlo se vzduchovým odpružením a účinná automatická klimatizace zajišťují vynikající prostředí pro obsluhu. Plně seřiditelné ovládací prvky, včetně sloupku řízení a konzol joysticků poskytují vynikající ergonomii. Nastavitelný volant, vyhřívání sedadla, osvětlení kabiny, sluneční clona a boční zrcátko patří do standardní výbavy.

Práce s rypadlem E57W je jednoduchá, intuitivní a efektivní díky 7palcové dotykové obrazovce a ergonomicky uspořádaným ovládacím prvkům. Citlivé joysticky nejsou náročné na ovládání a umožňují plynulý a bezpečný provoz stroje s minimálním úsilím. Proporcionální přídavný průtok zajišťuje přesnou kontrolu při používání různých příslušenství.

Další informace o strojích Bobcat naleznete na stránkách společnosti Doosan Bobcat nebo na webu na webu distributora pro ČR, společnosti Bobcat CZ, a.s.

 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek