Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Navštivte demopark v Eisenachu

Zveřejněno: 3. 4. 2023

Ve dnech 18. až 20. června 2023 se uskuteční na letišti v německém Eisenachu – po čtyřleté pauze způsobené Coronavirem – již jedenáctý ročník Mezinárodní výstavy zelené mechanizace s předvedením strojů demopark. V daném odvětví se jedná se o největší evropskou výstavu pod širým nebem.

Demopark se uskuteční 18. až 20. června 2023.

Je již tradicí, že návštěvníci na výstavě demopark mají možnost seznámit se s profesionálním použitím strojů určených pro péči o zeleň, zahradnictví, terénní úpravy a komunální sféru. Kromě toho tento veletrh poskytuje jedinečnou příležitost vidět veškeré stroje v praxi. Výstavu pořádá GzF (Gesellschaft zur Förderung des Maschinenbaus mbH). Festival se koná každé dva roky na výstavní ploše větší než 250 000 m². Pokaždé se ho účastní více než 400 vystavovatelů a zavítá na něj více než 35 000 odborných návštěvníků.

Co vás na letošní výstavě, když dorazíte, čeká?

  • Vzrušující produktové inovace na všech výstavních plochách.
  • Vystoupení předních značek s komplexním programem strojů a zařízení.
  • Živá prezentace strojů a možnosti testování.
  • Kvalifikované poradenství.
  • Zajímavé speciální pořady o údržbě trávníků a golfových hřišť.

Cena lístku je 13 €, zvýhodněné vstupné pak pořídíte za 11 € (týká se studentů od 16 let, stážistů a důchodců). Děti do 16 let mají vstup zdarma. Vstupenky bude možné od poloviny března zakoupit on-line na stránkách demoparku.

Na výstaviště je povolen vstup psům. Podmínkou je, aby byly neustále na vodítku a pod dohledem.

Závěr

Eisenach je atraktivní místo s takřka ideální dopravní obslužností (od roku 2010 se díky přeložce dálnice A4 zlepšil příjezd na veletržní areál na letišti Eisenach-Kindel od Drážďan). Centrální poloha v srdci Německa nabízí též bezproblémový příjezd vlakem nebo letadlem.

Při návštěvě akce se určitě vyplatí si dobu pobytu prodloužit. Doporučujeme zajet se podívat například do Eisenachu, krásného historického města s dlouhou tradicí výroby automobilů, řadou špičkových hotelů a pohodlných restaurací uprostřed Durynského lesa. Dále můžete vyjít na hrad Wartburg, památku UNESCO, objevit mnoho dalších paměntihosností spojených se slavnými osobnostmi hudby, poezie a vědy.

Řada památek se nachází přímo v historickém městě Eisenachu. Na fotografii dům Johana Sebastiána Bacha.
Řada památek se nachází přímo v historickém městě Eisenachu. Na fotografii dům Johana Sebastiána Bacha.

Hledáte ubytování v Eisenachu? My ho objednáváme na booking.com. Můžete se však obrátit také na servisního partnera pořadatele, Eisenach-Wartburgregion Touristik GmbH, který vám rád se zajištěním ubytování pomůže. Více informací naleznete na www.demopark.de/en.

Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Helena Hejhálková
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.

Přečtěte si také

 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek