Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno: 29. 3. 2024

Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce.

Vibrační pěch Bomag BT65 jde nyní do po prodeje za sníženou cenu 54 900 Kč bez DPH. U NorWitu je dodáván ve standardní výbavě s celokovou masivní patkou.

Například nejprodávanější vibrační pěch ve své třídě, Bomag BT65, jde nyní do po prodeje za sníženou cenu 54 900 Kč bez DPH. Pěch je u NorWit dodáván ve standardní výbavě s celokovou masivní patkou, která má oproti konvenčnímu provedení až dvojnásobnou životnost. Celkové provedení pěchu je velmi robustní. Díky ochranné konstrukci je pěch chráněn proti mechanickému poškození a nechá si tak líbit i tvrdší zacházení. Dále je vybaven spolehlivým benzinovým motorem Honda s antivibračním uložením, odpruženou rukojetí a rolnami pro snadné nakládání. Co se týče hmotnosti, Bomag BT65 je se svými 68 kg premiantem ve své třídě; je dobře vyvážený, takže se s ním snadno manipuluje i v rozích a ve stísněných podmínkách. Komfort ovládání a bezpečnost usnadňuje vypínač motoru sdružený s přívodem paliva a dvoustupňový systém filtrace vzduchu. Výrobce přidal do základní výbavy počítadlo motohodin a otáčkoměr.

Jednosměrná vibrační deska Bomag BVP 18/45 je oblíbená pro své kompaktní rozměry a hodí se perfektně pro hutnění do stísněných prostor. Desku bude nyní NorWit prodávat rovněž za velmi výhodnou cenu 34 900 Kč. Jedná se navíc o speciální edici „NorWit 30 let”, která vznikla, jak název napovídá, při příležitosti letošního jubilejního výročí firmy. Deska má exkluzivní výbavu a řadu nadstandardních prvků. Na první pohled zaujme červené lakování Racing Red se speciálními samolepkami NorWit, dále tu najdeme ochranný rám s oky pro manipulaci pomocí vysokozdvižného vozíku, aretaci podvozku a rukojeti do pracovní polohy a cyklónový vzduchový filtr se snadnější údržbou a dvojnásobnou životností. Ve standardní výbavě nechybí transportní kolečka.

Jednosměrná vibrační deska Bomag BVP 18/45 ve speciální edici „NorWit 30 let“.
Jednosměrná vibrační deska Bomag BVP 18/45 ve speciální edici „NorWit 30 let“.

Společnost NorWit poskytuje k zakoupené technice též náhradní díly a řadu prémiových poprodejních a servisních služeb. Výhodou pro méně zkušené uživatele jsou QR kódy na strojích Bomag, pod kterými najde podrobné video návody k obsluze a provozní tipy a triky. Tato videa jsou v češtině – společnost NorWit je nechala profesionálně zpracovat a postupně je formou QR kódů rozšiřuje i na další své prodávané výrobky.

Při příležitosti třicetiletého výročí firmy jsme chtěli našim zákazníkům a partnerům nabídnout stroje s nějakým bonusem navíc, což je v tomto případě cena a extra výbava. Rád bych poděkoval výrobci Bomag, se kterým jsme tuto akci koordinovali,” říká o nabídce Pavel Rakušan, ředitel a jednatel společnosti NorWit. Další podobné akce firma chystá v průběhu roku a budou se týkat mimo jiné i stavebních strojů Sunward. Více informací a kontakty na prodejce najdete na www.norwit.cz.

Autor: NorWit, s.r.o.
Foto: NorWit

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.

Přečtěte si také

 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek