Dnes je 27.7. – svátek slaví Věroslav

TVH distributorem dílů pro manipulační techniku Zoomlion

Zveřejněno: 20. 5. 2024

Během pouhých tří desetiletí se společnost Zoomlion stala jedním z předních čínských výrobců zemědělské, stavební a manipulační techniky. Součástí jejího širokého portfolia jsou mobilní zvedací pracovní plošiny, které prodává po celém světě prostřednictvím své dceřiné společnosti. Aby mohla tato značka na nových trzích prosperovat, potřebuje spolehlivé partnery pro distribuci dílů. Jedním z nich je společnost TVH, specialista na náhradní a spotřební díly pro stavební a manipulační techniku. Náhradní díly pro techniku Zoomlion začala prodávat v roce 2013 a od té doby se spolupráce neustále rozšiřuje.

Jason Liu (vpravo), globální obchodní a marketingový ředitel společnosti Zoomlion Access, a Kristof Bolle (vlevo), obchodní ředitel společnosti TVH pro náhradní díly na výstavě Matexpo 2023 v Belgii.

Společnost Zoomlion Heavy lndustry Science & Technology Co. Ltd., nebo zkráceně Zoomlion Group, byla založena v roce 1992 a zaměřuje se především na vývoj a výrobu důležitého high-tech zařízení, jako jsou stroje a zemědělská technika, mobilní jeřáby, teleskopické nakladače a mobilní zvedací pracovní plošiny. Posledně jmenovanou kategorii strojů má na starost dceřiná společnost Zoomlion Intelligent Access Machinery Co. Ltd., také známá jako Zoomlion MEWP, která v současnosti vyrábí více než 100 modelů v pěti kategoriích: nůžkové plošiny, teleskopické a kloubové plošiny, zvedací plošiny typu spider lift a teleskopické nakladače. Prodávají se ve více než 90 zemích a regionech po celém světě, díky čemuž je Zoomlion jedním z předních čínských výrobců těchto strojů.

Tento rychlý růst je neoddělitelně spojen s vizí a posláním společnosti, říká Jason Liu, Global Sales & Marketing Director Zoomlion MEWP: „Zákaznicky orientované inovace a vývoj jsou základem všeho, co děláme. Vývoj nových strojů se řídí potřebami trhu, jako je zvýšená bezpečnost, maximálně jednoduchá obsluha a šetrnost k životnímu prostředí. Výsledkem jsou pozoruhodné modely, jako je řada ultravysokých teleskopických manipulátorů, nejvyšší elektrická teleskopická plošina a plně elektrická nůžková plošina pro domácí využití.

Jak dodává Jason Liu, společnost hledala řešení pro podporu nových zákazníků, kteří si do svých flotil pořídili techniku Zoomlion. I proto uzavřela smlouvu o spolupráci s předním poskytovatelem dílů v Evropě, společností TVH, která se stala distributorem dílů Zoomlion pro Evropu a Turecko.

Společností TVH se stala také distributorem dílů Zoomlion pro Evropu a Turecko.
Společností TVH se stala také distributorem dílů Zoomlion pro Evropu a Turecko.

Široký sortiment od TVH

Smlouva, uzavřená mezi oběma společnostmi v září 2023, je stvrzením oficiálního partnerství, v  rámci něhož poskytuje TVH koncovým zákazníkům služby poprodejního servisu a prodej náhradních a údržbových dílů. Zákazníci po celé Evropě a Turecku se na TVH obracejí s požadavky dílů na všechny typy plošin a zařízení včetně nejnovějších elektrických modelů. TVH disponuje nejširším sortimentem dílů pro mobilní zvedací pracovní plošiny Zoomlion, včetně karosářských a podvozkových dílů, filtrů, elektrických motorů, hydraulických válců, náprav, joysticků, elektromagnetických ventilů, senzorů, nálepek a štítků a mnoho dalšího.

Součást celé řady aktivit

Partnerství se společností Zoomlion bylo dalším logickým krokem v historii TVH coby dodavatele dílů. Rik Vanwildemeersch, specialista na řízení trhu pro díly určené pro mobilní zvedací pracovní plošiny ve společnosti TVH, vysvětluje: „Máme více než 20 let zkušeností v oblasti distribuce dílů pro všechny typy mobilních zvedacích pracovních plošin, jako jsou nůžkové plošiny, teleskopické plošiny, zvedací plošiny typu spider lift a další. Od začátku jsme vždy bedlivě sledovali potřeby našich zákazníků, jakož i veškeré trendy a vývoj na trhu. Kromě toho je společnost TVH vždy otevřena smysluplným partnerstvím, která nám pomáhají poskytovat ty nejlepší služby. A to je bezpochyby případ Zoomlion MEWP.“ Spolupráce v dodávkách dílů pro manipulační techniku Zoomlion přinesla společnosti TVH téměř okamžitě kladnou odezvu trhu, a to zejména z řad půjčoven, které mají ve svých flotilách techniku Zoomlion. Často berou od TVH také náhradní díly na ostatní stroje, takže celý proces objednávání a naskladnění dílů je pro manažery půjčoven snadnější.

O TVH PARTS

Globální prodejce náhradních a spotřebních dílů a příslušenství pro stavební, komunální a zemědělskou techniku se sídlem v Belgii se může pochlubit zastoupením v 62 zemích a více než 50letými zkušenostmi. V současnosti zaměstnává po celém světě 5 000 lidí a počet dosud prodaných položek dosahuje téměř pět desítek milionů. Co se týče dodávek dílů, společnost spolupracuje s mnoha ověřenými dodavateli a 95 % dílů je schopna expedovat ještě v tentýž den, kdy byl díl objednán. Více informací naleznete na webu www.tvh.com.

Co dál?

Naše spolupráce se Zoomlion se neustále rozšiřuje. I když máme na skladě mnoho dílů pro nůžkové plošiny Zoomlion, pracujeme na dalším rozšiřování našeho sortimentu. Poohlížíme se i po dalších typech mobilních zvedacích zařízení,“ dodává Rik Vanwildemeersch. Platí tedy obdobné jaké v případě dílů pro ostatní výrobce stavebních strojů – společnost TVH aktivně hledá příležitosti na trhu, aby mohla zákazníkům poskytovat komplexní řešení ve stylu „vše pod jednou střechou“.

Snadná cesta k dílům Zoomlion?

Potřebujete-li náhradní díl k plošinám Zoomlion, není nic jednoduššího než navštívit online obchod TVH, kde si můžete prohlédnout a zakoupit kompletní řadu dílů pro mobilní zvedací pracovní plošiny Zoomlion. V případě dotazů jsou tu připraveni rovněž poskytnout odbornou radu a pomoc.

Autor: TVH
Foto: TVH

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.

Přečtěte si také

 

Nové

Bobcat na Demo Days 2024 prezentoval více než 90 novinek

Zveřejněno 24.7. Jak se již stalo dobrým zvykem, ani letos zástupci redakce Stavební techniky na akci Bobcat Demo Days, určené pro zákazníky, obchodní partnery a novináře, nechyběli. Na testovacím polygonu, hned vedle výrobního závodu v Dobříši, čekala příchozí… celý příspěvek

Nové materiály zvyšují užitnou hodnotu výrobků RENOMAG

Zveřejněno 22.7. Lžíce, lopaty a další přídavná zařízení jsou alfou a omegou produktivity každého pracovního stroje. Je spočítáno, že správným výběrem materiálu a technologického způsobu jeho zpracování může provozovatel stroje ušetřit s příslušenstvím RENOMAG… celý příspěvek

Spolehlivé světlo pro profesionály

Zveřejněno 19.7. Nebojte se pracovat i po setmění! Kvalitní přídavná dálková a pracovní světla OSRAM LEDriving® zajistí perfektní osvětlení i v těch nejhorších světelných podmínkách, takže se práce nemusí zastavit ani v nočních hodinách. celý příspěvek