Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 1.5.

Půjčovna nářadí Kerouš nabízí řešení šité na míru zákazníkům

Zveřejněno: 20. 9. 2023

Plánujete-li stavět, rekonstruovat nebo opravovat, jistě oceníte možnost půjčit si kvalitní nářadí, stroje nebo techniku za výhodnou cenu. A právě to nabízí půjčovna nářadí Kerouš s.r.o., která je na trhu již od roku 2008.

V případě potřeby zajišťuje půjčovna Kerouš též dopravu techniky prostřednictvím vlastní autodopravy.

Půjčovna nářadí Kerouš s.r.o. je rodinná firma, která začínala prodejem a servisem stavebních strojů v Pelhřimově. Postupně rozšířila svou nabídku o pronájem stavebních strojů, bagrů, válců, montážních plošin, vybavení staveniště, mobilních záchodů a malé mechanizace. Dnes má osm poboček situovaných převážně na Vysočině a nabízí široký sortiment služeb a techniky pro stavebnictví a zemědělství.

Široký sortiment techniky a služeb

Mezi hlavní výhody půjčovny nářadí Kerouš patří flexibilita, kvalita, cena, vlastní servis a vyškolený personál. Veškeré služby si společnost zajišťuje sama, a proto dokáže rychle reagovat na požadavky zákazníka. Pronajímané nářadí a stroje jsou pravidelně obměňovány, kontrolovány a servisovány tak, aby splňovaly nejvyšší standardy bezpečnosti a funkčnosti. To vše za velmi konkurenceschopné ceny za pronájem techniky. Navíc platíte jen za dobu skutečného používání, nikoli za dobu přepravy nebo nevyužití. Přímo ze sortimentu stavební techniky jsou zákazníkům k dispozici dumpery s nosností od 300 kg do 10 t, pásová minirypadla a pásové bagry v segmentu 1–30 t. A to včetně příslušenství v podobě hydraulických kladiv, svahovacích lžic atd.

Půjčovna nářadí Kerouš se zabývá:

  • pronájmem nářadí a strojů pro stavebnictví, zahradnictví, úklid, opravy a další činnosti
  • prodejem nového i použitého nářadí, strojů, hliníkového lešení a náhradních dílů
  • servisem nářadí a strojů včetně dopravy, oprav, výměn, školení a poradenství
  • autodopravou (přepravou) veškerých strojů, zařízení, vysokozdvižných vozíků, montážních plošin, dopravní zemědělské techniky do hmotnosti 22 tun po celé ČR i v zahraničí

Vyhledávanou službou je též pronájem stavebních buněk a mobilních toalet, které zajistí pracovníkům na stavbě potřebný komfort a hygienu. Společnost Kerouš nabízí vše potřebné pro vybavení staveniště dle zákoníku práce a stavebního zákonu včetně dopravy, instalace, vývozu a ekologické likvidace.

Půjčovna nářadí a stavební techniky Kerouš nabízí též pronájem stavebních buněk a mobilních toalet, které zajistí pracovníkům na stavbě potřebný komfort a hygienu.
Půjčovna nářadí a stavební techniky Kerouš nabízí též pronájem stavebních buněk a mobilních toalet, které zajistí pracovníkům na stavbě potřebný komfort a hygienu.

Půjčovna nářadí Kerouš poskytuje slevy pro dlouhodobé pronájmy nebo pro své stálé zákazníky. V rámci zákaznického servisu si lze objednat pronájem včetně dopravy nářadí a strojů na místo určení a zpět, což Vám ušetří čas. S výběrem vhodného stroje pro danou práci, včetně příslušenství, poradí zkušený personál. V oblasti pracovních plošin nabízí půjčovna nářadí Kerouš též možnost odborného školení.

Aktuální ceník půjčovny stavebních strojů Kerouš je nyní k dispozici ke stažení v elektronické verzi, případně si jej můžete po vyplnění formuláře na odkazované stránce nechat zaslat zdarma tištěný poštou.

Možnost dopravy

Současnou síť půjčoven Kerouš tvoří pobočky v Pelhřimově, Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Třebíči, Znojmě, Humpolci, Žďáru nad Sázavou a Leskovicích. Na každé pobočce najdete široký sortiment stavebních strojů a nářadí předních světových výrobců jako jsou např. Weber mt, Wacker Neuson, Takeuchi, Bomag, Kubota, JCB, Genie, Honda, Hitachi atd. Odborně školený personál Vám pomůže vybrat správný výrobek, odpovídající Vašemu využití. Nářadí nebo stroj Vám předvedou a zároveň si ho můžete sami vyzkoušet. V případě potřeby lze objednat též dopravu techniky prostřednictvím vlastní autodopravy. Společnost Kerouš k tomuto účelu disponuje několika dodávkovými vozy, nákladními automobily Iveco Daily, Renault Premium, Scania P114 a IVECO Eurocargo se sklopnou nájezdovou rampou. Doprava techniky je k dipozici po celé České republice.

Síť půjčoven Kerouš tvoří pobočky v Pelhřimově, Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Třebíči (na fotografii), Znojmě, Humpolci, Žďáru nad Sázavou a Leskovicích.
Síť půjčoven Kerouš tvoří pobočky v Pelhřimově, Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Třebíči (na fotografii), Znojmě, Humpolci, Žďáru nad Sázavou a Leskovicích.

Kontaktujte nás

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro Vaši stavbu, rekonstrukci nebo opravu, neváhejte se obrátit na půjčovnu nářadí Kerouš s.r.o. Zde Vám rádi poradí, pomůžou a nabídnou řešení na míru Vašim potřebám. Ať už potřebujete pronajmout stroj, vybavit staveniště, převézt plošinu, pořídit si stavební techniku nebo klidně jen koupit náhradní díly, společnost Kerouš s.r.o. je tu pro Vás. Více informací a kontakty naleznete na www.kerous.cz.

 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek