Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Nový mobilní pasový odrazový drtič Nordtrack I1011 s výkonem až 300 t/h

Zveřejněno: 30. 8. 2022

Výkonný drtič Nordtrack I1011 provozovatelé ocení nejen na krátkodobých zakázkových projektech, ale také při dlouhodobějším nasazení například v recyklačních a zpracovatelských provozech. Stroj je vyrobený podle specifických požadavků zákazníků, má robustní konstrukci a vyznačuje se dlouhodobou provozní spolehlivostí.

Drtiče Nordtrack se hojněpoužívají například pro recyklaci asfaltu nebo zbytkových betonů po demolici

Všechny drtiče značky Nordtrack, model I1011 nevyjímaje, jsou speciálně zkonstruovány pro segment stavebnictví a recyklace stavebního materiálu. Hojně se používají například pro recyklaci asfaltu, zbytkových betonů po demolici a v menším měřítku také pro výrobu kameniva. Rovněž se hodí pro třídění dřevěných pelet, uhlí a dalšího materiálu.

Kompaktní pomocník vhodný pro půjčovny

Nordtrack I1011 je největším mobilním drtičem v dané třídě. Kombinuje vysoký drticí výkon a velkou účinnost při třídění pomocí velkého závěsného třídiče, který je dodáván na přání v rámci volitelné výbavy. Drtič může být vybaven různými typy odrazových kladiv. Výstupní štěrbina je široce nastavitelná, takže stroj lze používat v různých typech aplikací. Právě tato vysoká produktivita a flexibilita podstatně zkracuje návratnost investice.

Další výhodou jsou kompaktní rozměry drtiče, umožňující stroj nasadit také v omezených prostorech. Díky nim se drtič také snadno převáží mezi jednotlivými místy nasazení.

Závěsný třídič pro precizní konečný výrobek

I1011S je vybaven velkým závěsným třídičem pro výrobu precizního finálního výrobku, který je možné, kdykoliv je to potřeba, snadno nasadit nebo demontovat. Jako součást přídavných zařízení je dodáván také boční odhliňovací pas a vratný recirkulační pas, který buď vrací nadsítný materiál zpět do drtiče, nebo vytváří další haldu s produktem.

Klíčové vlastnosti strojů Nordtrack:

  • vysoce výkonný HSI drtič,
  • účinné potlačení prašnosti,
  • motor se sníženou spotřebou paliva,
  • kompaktní a lehce transportovatelná technika,
  • velké prostory pro údržbu motoru,
  • větší bezpečnost a lepší ergonomie.

Nordtrack I1011

  • Hmotnost: 41,5 t
  • Přepravní délka: 15,8 m
  • Přepravní šířka: 3 m
  • Přepravní výška: 3,3 m
  • Výkon motoru: 280 kW
  • Kapacita násypky: 3,8 m³

Díly a servis

K mobilnímu odrazovému drtiči Nordtrack I1011 je k dispozici kompletní balíček náhradních a otěrových dílů k bezpečnému provozu a k provádění snadné údržby. To zajišťuje stabilitu, produktivitu a spolehlivost každého stroje. Dlouhá životnost dílů přímo snižuje náklady na vyrobenou tunu. Maximum výkonu dostanete ze stroje kombinací správného zacházení, používáním originálních dílů a také preventivní údržbou, se kterou vám pomůže oficiální dealer Metso Outotec.

TIP: On-line expozice Nordtrack je k dispozici na stránce https://live.mogroup.com/nordtrack.

Autor: Metso
Foto: Metso Outotec

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.

Přečtěte si také

 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek