Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

ACRO GROUP přichází s vlastní privátní značkou motorových náhradních dílů

Zveřejněno: 29. 11. 2021

„Vášeň pro díly“ – to by mohlo být motto úspěšné firmy ACRO GROUP, která provozuje obchod s náhradními motorovými díly www.dlcz.cz. Zalistováno zde mají zhruba 20 000 položek vhodných téměř pro všechny dostupné značky stavebních a zemědělských strojů na trhu (Kubota, Caterpillar, Liebherr, New Holand, Volvo, John Deere, JCB aj.). Více než dvacet let zkušeností na trhu přivedlo letos firmo k rozhodnutí nabídnout zákazníkům vlastní privátní značku dílů ACRO.

Značka ACRO je v současnosti registrována v rámci EU jako obchodní značka.

Nová značka je v současnosti registrována v rámci EU jako obchodní značka a první díly pod hlavičkou ACRO už byly rozeslány k tuzemským zákazníkům. Celkem je nyní k dispozici zhruba tři desítky položek ACRO, zejména kvaltiní OEM náhrady vhodné pro motory Deutz, Perkins a Cummins1) . Sortiment se bude postupně rozšiřovat s tím, jak se budou vyprodávat sklady s díly v původních baleních. „Postupně nahrazujeme díly v původních baleních, od těch nejprodávanějších až po takzvané kusovky,” říká marketingový ředitel ACRO GROUP.

Mezi nejprodávanější bestsellery patří například vodní čerpadlo (vhodné pro motory Deutz), kterého se ročně prodá více jak 1 000 ks. U těchto nejprodávanějších dílů přitom platí, že je ACRO GROUP drží na skladě v Praze v počtu i několik set kusů a jsou tak zákazníkům k dispozici v podstatě okamžitě. Do kategorie nejčastěji poptávaných dílů patří dále například olejová čerpadla, palivová čerpadla, sady těsnění, nebo těsnění pod hlavu.

Nabídka motorových náhradních dílů ACRO GROUP zahrnuje:

  • hlavy válců,
  • bloky motorů,
  • klikové a vačkové hřídele,
  • vodní, olejová a palivová čerpadla,
  • sady těsnění, těsnění pod hlavu a jiné,
  • vstřikovače a vstřikovací čerpadla značky BOSCH,
  • startéry a alternátory značky MAHLE,
  • vložky válců, písty a pístní kroužky,
  • rozvodové sady, solenoidy, šrouby hlav,
  • olejové chladiče, turbodmychadla,
  • motory, polomotory, ventily a jiné drobné díly.

ACRO GROUP postavilo svou obchodní strategii na pečlivém výběru výrobců, přičemž rozhodující je kvalita dílů. Například u již zmíněného vodního čerpadla nezaznamenali ani jednu reklamaci, a to se počet prodaných kusů pohybuje v tisících. „Jsme ryze česká firma a záleží nám na tom, aby byli zákazníci spokojeni a brali od nás díly dlouhodobě. Zavedení vlastní značky považuji za završení jedné etapy vývoje naší firmy,” podotýká na závěr marketingový ředitel firmy.

O společnosti ACRO GROUP

Společnost ACRO GROUP působí na trhu s náhradními díly nepřetržitě už více než 20 let. Stojí za ní parta mladých dynamických lidí, kteří mají přehled o tom, co se na trhu děje. Společnost nabízí komplexní dodávku náhradních dílů (originálních dílů, kvalitních náhrad i OEM dílů) a motorů pro zemědělské a stavební stroje. Mezi novinky patří rozšíření sortimentu o náhradní díly vhodné pro motory Yanmar, Kubota a Isuzu. Některé díly pro tyto motory už mají skladem, u ostatních jsou schopni zajistit jejich rychlé dodání. Od roku 2021 nabízí společnost motorové náhradní díly pod vlastní značkou ACRO.

Mezi další novinky patří nový web, který se připravuje na ostré spuštění. Nové stránky nabídnou moderní design, budou jednoduché a vyladěné podle potřeb zákazníků. Pro zjednodušení nákupu požadovaného dílu provozuje ACRO GROUP telefonickou help-linku s proškoleným operátorem, který poradí s výběrem či hledáním. Help-linka je dostupná na čísle +420 777 988 689. Rádi tu s vámi zkonzultují individuální poptávku, sdělí termín doručení nebo koncovou cenu.

Autor: Jan Rybář
Foto: ACRO GROUP

1) Loga, obchodní značky a názvy produktů jsou majetkem jejich vlastníků. ACRO GROUP s.r.o. není oficiální zástupcem zmíněných značek, kromě MAHLE. Názvy značek, loga a čísla dílů slouží pouze pro referenční účely.

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.

Přečtěte si také

 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek