Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Značka HYDREX v ČR

Zveřejněno: 3. 9. 2009

O slovenské společnosti HYDREX, s.r.o. jsme psali v minulém čísle Stavební techniky ve spojitosti s MSV v Nitře, kde společnost získala Cenu za nejkrásnější expozici. Tehdy jsme hovořili a Ing. Marianem Hanuskou, ředitelem servisu a marketingu na Slovensku, jenž nám společnost představil a zmínil i sesterskou společnost HYDREX BOHEMIA, spol. s r.o. A právě o sesterské společnosti a značce HYDREX se dozvíte více v tomto článku.

Značka HYDREX vznikla založením stejnojmenné slovenské obchodní společnosti HYDREX, s.r.o. v roce 1993, která má sídlo v Hriňové a pobočky v Bratislavě a v Prešově. Na Slovensku společnost reprezentuje renomované výrobce stavební techniky NEW HOLLAND, AMMANN, AMMANN-YANMAR, SIM AMMANN, WAY INDUSTRY, INDECO a FIORI.

HYDREX BOHEMIA, spol. s r.o.

V České republice jednatelé společnosti HYDREX, s.r.o., Ing. Marian Beňo a Ing. Ján Babic spojili svoje zkušenosti s Ing. Martinem Hašlarem, bývalým generálním ředitelem společnosti AMMANN Czech Republic,a.s. (dříve Stavostroj) a v roce 2008 založili sesterskou společnost s názvem HYDREX BOHEMIA, spol. s r.o., která nyní šíří dobré jméno HYDREX v ČR.


Některé ze stavebních strojů a nářadí, které je možno si ve firmě zakoupit či pronajmout

Kde HYDREX BOHEMIA sídlí a co nabízí?

HYDREX BOHEMIA, spol. s r.o. působí ve dvou střediscích – v Praze 9 v Hloubětíně a v Chrášťanech u Prahy. Obě umístění jsou vybrána tak, aby byla pro zákazníky rychle a jednoduše dostupná.

Společnost v současné době čítá 17 zaměstnanců, z nichž většina působí v oboru již řadu let. Dříve pracovali ve firmách ZTS Bohemia a Stavostroj (AMMANN), kde načerpali řadu zkušeností. Z toho také vyplývá odpověď na otázku, co nabízejí. Prodej, servis a pronájem stavebních strojů od renomovaných výrobců, se kterými mají dlouhodobé pozitivní zkušenosti.

Prodej a pronájem

Společnost nabízí produkty všech divizí společnosti AMMANN, tedy veškerou hutnící techniku AMMANN (vibrační pěchy, vibrační desky, ručně vedené válce, válce příkopové, tandemové či zeminové.

Dále to jsou mikro, mini a midi-rýpadla a pásové transportéry AMMANN YANMAR a produkce značky SIM AMMANN, která označuje obalovací soupravy pro výrobu asfaltových směsí – od standardních stacionárních souprav přes semimobilní a supermobilní, až po soupravy s vysokou mírou využití recyklovaného asfaltu.

Dalšími klíčovými součástmi sortimentu jsou smykem řízené nakladače LOCUST od společnosti WAY INDUSTRY Krupina, hydraulická bourací kladiva INDECO a hydrostatické dumpery a samonakládací mobilní míchače betonu FIORI. V neposlední řadě je třeba zmínit i řezací techniku CEDIMA.


Celkový pohled na sídlo společnosti HYDREX BOHEMIA, spol. s r.o. v Hloubětíně

Servis

Velmi důležitou činností společnosti je profesionální servis. Hydrex Bohemia neprovádí pouze záruční a pozáruční servis strojů z aktuálního prodejního portfolia, ale zabývá se i zajišťováním servisu a dodávek ND na starší typy strojů dnes již neexistujících značek ZTS a Stavostroj. Pokud tedy máte nakladač UNC nebo UNK, rýpadlo DH 112/113 nebo UDS, hydraulické kladivo HRK, hutnicí válec VV, VSH, VVW, VP, GRW, kompaktor odpadů KTO nebo COM, neváhejte se obrátit na společnost Hydrex Bohemia, spol. s r.o.

Další informace o společnosti můžete získat na www.hydrexbohemia.cz.

Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek