Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Vermeer: Děkujeme za možnost zůstat ve spojení

Zveřejněno: 22. 10. 2020

Nacházíme se v časech plných změn a nepředvídatelných vládních opatření. Nyní, více než jindy, se ujišťujeme o tom, jak důležité je zůstat ve spojení. Nové výzvy se objevují každý den a je tu i spousta práce, kterou je zapotřebí vykonat.

Dík patří těm, kteří sítě budují. Těm, kteří mají boty od prachu a bláta.

Klademe si otázku, jak zůstat ve spojení. Děkujeme všem těm, kteří v předchozích dekádách tvrdě pracovali a díky nimž je nyní k dispozici síť kabelů a vedení, které nás udržují ve spojení i v této době, kdy nemůžeme být fyzicky spolu. Jsme vděční za vysokorychlostní internet, dostupnou Wi-Fi síť, možnost sledovat v reálném čase naše přátele a známé každý den v týdnu.

Tyto služby nyní oceňujeme více, než kdykoli dříve. Napříč planetou díky nim může mnoho učitelů učit i distančně, mnoho zaměstnaným lze umožnit tzv. home office. Mnohé společnosti tak i v krizi poskytují dál své služby a rodiny zůstávají ve spojení.

Dík patří těm, kteří nám tohle umožňují. Těm, kteří mají boty od prachu a bláta.

Ve spojení s lékaři

Velmi důležitý je v současnosti zejména přístup k profesionální lékařské pomoci. Jednou z alternativních cest, jak ji zajistit, je uplatnění tzv. telemedicíny. Děkujeme všem, kteří se podíleli na instalaci nezbytného zasíťování, díky němuž mohou pacienti konzultovat svůj zdravotní stav s lékaři i na dálku, bezpečně a efektivně.

Ve spojení s učiteli

Ačkoli jsou školy a univerzity zavřené, studenti mohou pokračovat ve studiu. Mnoho učitelů a profesorů se rychle přizpůsobilo a vyučuje online. Díky všem pracovníkům, kteří umožnili pedagogům a studentům zůstat ve spojení přes virtuální učebny.

Ve spojení s kolegy

Nejen v Česku, ale i ve světě jsou lidé nuceni se zdržovat doma. Ze svých bytů a domů také pracují. Se svými kolegy však zůstávají ve spojení bez ohledu na vzdálenost. Díky všem pracovníkům, kteří umožnili lokálním i světovým firmám zůstat v provozu.

Ve spojení s přáteli a rodinou

Díky videochatům, sociálním sítím a mnoha dalším prostředkům telekomunikační infrastruktury mohou zůstat ve spojení členové rodin či celých komunit, kteří by jinak museli zůstat izolováni. Díky všem pracovníkům, kteří nám umožňují zůstat ve spojení s našimi nejbližšími.

Těm, kteří dělají důležitou práci

Mezi odběratele našich strojů a dílů patří ti, kteří zodpovídají za udržování a instalaci vodovodních, plynových či odpadních potrubí, elektrických i telekomunikačních kabelů a mnoha dalšího důležitého pro současný život. Velký odbyt zaznamenáváme také z oborů jako je  zemědělství, zahradnictví a další. Jsme hrdí na to, že můžeme tuto kritickou práci podpořit produkty vznikajícími v našich továrnách po celém světě a prostřednictvím naší celosvětové sítě dealerů. Všem, kteří jsou zaměstnaní v našich továrnách i dealerstvích, děkujeme za podporu náročné práce.

Jsme hrdí, že naši zákazníci využívají stroje Vermeer. Mezi nejmodernější přírůstky řadíme model Vermeer D60x90 S3 Navigator určený pro řízené horizontální vrtání (HDD), tedy další z řady produktů série S3. Vermeer D60x90 S3 Navigator je určen pro zákazníky vyžadující při instalování sítí silný, spolehlivý a kvalitní nástroj.

Tažnou / tlačnou sílu 266,9 kN a krouticí moment 12.202,4 Nm může vrtař využít i pro dlouhé instalace větších průměrů jako jsou rozvody plynu, ale i menší průměry vodovodních řadů, kanalizací, optických sítí. Stroj je vhodný k použití i v obydlených oblastech s limitovaným prostorem. Rychlost, nízká hlučnost, jednoduchost, to jsou hlavní znaky Vermeer S3 modelů a D60x90 S3 není výjimkou. I díky hlučnosti pouhých 82 dBA v prostoru pro obsluhu je práce s tímto strojem příjemná a neruší okolí nadměrným hlukem.

Fakt, že jsou všechny modely Vermeer S3 vybaveny stejnými ovládacími prvky, zjednodušuje zaškolení obsluhy. Identický ovládací systém zahrnuje digitální displej, vylepšenou palubní diagnostiku a ovládací prvky joysticku. Využívá vylepšený modul pro distribuci energie, čímž snižuje množství kabeláže a pojistek a zvyšuje spolehlivost. Interaktivní, plně barevný dotykový displej DigiTrak Aurora™ poskytuje v reálném čase informace o poloze a spoustu dalších, které pomáhají zvyšovat produktivitu.

Integrovaný auto-diagnostický systém zpřístupňuje obsluze provozní parametry stroje a pomáhá maximalizovat produktivitu. Vzdálený monitorovací systém je u modelu D60x90 S3 standardem.

Pro bližší informace o technice Vermeer kontaktujte zástupce společnosti Transtechnik CS, spol. s.r.o.

Autor: Vermeer
Foto: Vermeer

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek