Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Techking STAY UNITED program

Zveřejněno: 14. 5. 2009

Všem svým dlouhodobým partnerům, jako obranu proti současné ekonomické situaci, vyhlásil Techking, výrobce pneumatik pro stavební a důlní stroje, program STAY UNITED (Zůstaňme spojeni).

Pan James Wang, marketingový ředitel, uvádí tento program takto: „Techking pokračuje ve svém úsilí zvyšováním svých závazků v marketingovém programu GROW-TOGETHER (Společný růst). Program má poskytnout v současné situaci více podpory svým partnerům, rozšíření specializací a vytvoření mnoha dalších příležitostí.”

Program STAY UNITED zahrnuje čtyři části: – za peníze hodnotu, poskytnutí dodatečných služeb a výrobků, marketingovou podporu a vyšší péči o pneumatiky a služby.

Za peníze hodnotu

Trh OTR pneumatik není velký, má však různé segmenty. Techking provádí identifikaci těchto segmentů a připravuje pro každý svoje optimální řešení. Za součas-né situace musí být vždy ve styku se zákazníkem zdůrazněna výše nákladů.

V tomto duchu Techking vyvinul pneumatiky, které poskytují zákazníkovi zhodnocení jeho peněz. Patří sem vývoj speciální pneumatiky ETOC (L5) pro povrchové doly a stavebnictví, speciální L3 pneumatiky pro nakladače. Dalším příkladem je dezén ETADT (E4), který poskytuje až o 50 % více užitku než obvyklý E3, přičemž náklady jsou jen o 20 % vyšší.

Techking zaměřil své úsilí na rozšíření škály OTR pneumatik. Sem patří diagonální pneumatiky, nákladní pneumatiky, MPT pneumatiky, pneumatiky pro gradery, speciální pneumatiky pro nakladače pracující pod zemí, pneumatiky do písku a pneumatiky pro stroje pracující v přístavech.

Poskytnutí dodatečných služeb a výrobků

Techking zdůrazňuje svoji pozici na trhu jako profesionální poskytovatel řešení v užívání OTR pneumatik a pokračuje ve svém úsilí nabízet hodnotné služby a výrobky.

Urychluje budování provozu na výrobu OTR ráfků, s jehož uvedením se počítá v prvním čtvrtletí roku 2009. Tím bude uvedena na trh nová služba nazývaná Tyre/Rim Combo, což znamená, že jsme schopni dodávat kompletní kola, tj. pneu včetně ráfků.

Firma rovněž vyvinula systém pro sledování tlaku v pneumatice TPMS (Tyre pressure monitoring system), který je významným pomocníkem při řízení provozu pneumatik.

Marketingová podpora

Techking bude pokračovat v marketingové podpoře svých partnerů také v letošním roce. Kromě stálé podpory formou společné inzerce a výstav nabídne Techking v roce 2009 „Motivační program pro uživatele” a „Průvodce továrnou Techking”.

Péče o pneu a služby

Kromě dodávek pneumatik bude firma více navštěvovat konečné zákazníky a poskytovat jim školení společně se svými obchodními partnery. Cílem těchto aktivit je úspora peněz pro uživatele pneumatik Techking formou snížení prostojů strojů, případně ztrát.

Techking chápe prodej pneumatik jako počátek cyklu, jehož pokračováním je sledování pneumatik po dobu jejich užívání v rámci spolupráce s partnerem a se zákazníkem. Všichni naši partneři a koneční zákazníci pozitivně hodnotí úsilí o vyšší péči o pneumatiky, která se projevuje delší dobou jejich užívání a vyšší hospodárností provozu stroje.

Snahou firmy je uvést o praxe řízenou péči o pneumatiky u všech zákazníků. Proto Techking nabízí školení techniků uživatele vlastními specialisty a buduje u svých partnerů v jednotlivých zemích TSC – Techking servisní střediska, která jsou připravena zabezpečovat záměry výrobce v praxi.

Závěrem

Realizace všech těchto záměrů bude určitou dobu trvat. Stát se odlišným a cenným partnerem pro uživatele pneumatik Techking pomůže všem zainteresovaným přežít současné období recese. Hledání nových způsobů je jediným přínosem pro budoucnost.

Techking „STAY UNITED” program je všeobecným marketingovým záměrem pro rok 2009. Realizací tohoto programu lze očekávat, že jak Techking tak jeho partneři se stanou vážnými a profesionálními hráči na OTR trhu. Na českém trhu je tímto hráčem společnost Mands International s.r.o., který je exkluzivním importérem pneumatik Techking pro Českou a Slovenskou republliku.

Výše uvedené doplňkové služby a výrobky (systém monitoringu tlaku v pneu, ráfky, atd.) bude společnost prezentovat na brněnských „Stavebních veletrzích” ve dnech 21. až 25. dubna 2009.

Autor: Ing. Martin Sedláček
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek