Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Stroje SANY – spolehlivost a kvalita garantovaná firmou ND LOR Uničov

Zveřejněno: 2. 9. 2009

Čerpadla betonu, grejdry, hydraulická lopatová rypadla, silniční válce, vrtačky pro zakládání staveb a další kvalitní stavební stroje, to je výrobní sortiment jednoho z největších výrobců stavební techniky v Číně, společnosti SANY Heavy Industry Co.Ltd. Značka SANY má ve svém logu oprávněně tři jedničky – vystihuje úsilí výrobce být nejlepší ve svém oboru. Za poměrně krátkou dobu od roku 2004 získaly stroje zn. SANY významnou pozici na trzích EU, autorizovaným zástupcem pro Českou republiku je již 3 roky společnost ND LOR Uničov, a.s., která zajišťuje prodej nových strojů, servis a dodávky náhradních dílů.

„Kvalita mění svět” – firemní slogan SANY Heavy Industry Co.Ltd., není jen prázdnou frází. O tom se dnes přesvědčují již stovky zákazníků, kteří si stroje této značky zakoupili a to doslova po celém světě. K úspěchu SANY v zemích EU přispěly především velkolepě pojaté úspěšné účasti na veletrzích BAUMA 2007 v Mnichově a Intermat 2009 v Paříži, kde měla firma jednu z největších expozic. Prostřednictvím výhradního zástupce pro ČR – společnosti ND LOR Uničov, a.s. byly stroje SANY k vidění i na Stavebním veletrhu v Brně.

Komponenty od renomovaných světových výrobců

Nejdůležitější komponenty rypadel i ostatních stavebních strojů jsou dodávány od renomovaných světových výrobců – motory Cummins, hydraulika Kawasaki, elektronika Siemens, přední nápravy Carraro, ...

Continual Improvement – zásada neustálého zlepšování je neodmyslitelnou součástí firemní strategie společnosti SANY. V průběhu dvou let SANY zdokonalilo například jednotlivé modelové řady hydraulických rypadel. Od verze C2, bez hydraulických okruhů na kladivo, až po verzi C8 s okruhy pro přídavná pracovní zařízení, včetně proporcionálního řízení.


Pásové rypadlo SANY 210C

Komfort a bezpečnost obsluhy

Velká pozornost je věnována komfortu obsluhy a především bezpečnosti. V kabině jsou opět použity všem známé komponenty (sedačka Crammer), klimatizace, rádio, na vyžádání také GPS navigační systém. Kontrolu nad celým strojem zajišťuje přehledný řídící panel. Ochranná mříž je samozřejmostí pro lomové provozy či demoliční firmy. Kabina splňuje požadavky FOPS a ROPS.

Pracovní zařízení, kromě standardních podkopových lopat, je dodáváno dle požadavků zákazníků. Verze C8 je standardně vybavena rychloupínacím zařízením.


Hydraulické komponenty dodává japonský výrobce Kawasaki, zde konkrétně do hydraulického rypadla SANY SY215

Prioritou firmy SANY je co nejlepší a nejoperativnější přístup k zákazníkovi. I proto má dnes ve všech zemích EU své autorizované zástupce, vedle centrály v Kolíně nad Rýnem byl zbudován rovněž centrální sklad pro Evropu v Antverpách, což zajišťuje rychlé dodávky požadovaných strojů a náhradních dílů.

V rámci České republiky zajišťuje servis strojů SANY autorizovaný zástupce ND LOR Uničov a.s. Tato společnost s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti stavebních strojů, a to především lopatových rypadel, nabízí na českém trhu s úspěchem především lopatová rypadla, grejdry a čerpadla betonu, dále silniční válce, vrtačky pro zakládání staveb a další.

ND LOR Uničov, a.s. odkoupila před 6 lety od společnosti UNEX všechna práva, know-how a celý trh týkající se lopatových rypadel značky UNEX. Zajišťuje tedy kompletní služby pokud jde o dodávky strojů, náhradních dílů a servisu této značky. Tým zkušených obchodníků a servisních techniků a současně velice dobře vybavený sklad náhradních dílů jsou pro zákazníky zárukou spokojenosti. Pokud jde o značku UNEX je firma připravena splnit veškeré požadavky týkající se kompletní řady hydraulických rypadel DH, stejně jako elektrických rypadel především typu E302 a E303. Prostřednictvím autorizovaných zástupců pokrývá společnost potřeby zákazníků na území ČR, ale i na Slovensku, v Polsku, Bulharsku, Rumunsku a dalších zemích.

ND LOR Uničov, a.s. nabízí služby týkající se nejenom stavebních strojů zn. SANY, lopatových rypadel zn. UNEX, ale je rovněž i obchodním zástupcem pro dodávky drticí a třídicí techniky značky KEESTRACK.

Podrobné informace získáte na stránkách www.ndlor.cz nebo na telefonních číslech uvedených v záhlaví článku.

1 Zpracováno dle dostupných materiálů firmy ND LOR Uničov, a.s. a z technických materiálů firmy SANY Heavy Industry Co.Ltd.
Autor: Mgr. Jarmila Burešová
Foto: SANY Heavy Industry, ND LOR Uničov
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek