Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Spolehlivé stavební stroje v nabídce ND LOR UNIČOV

Zveřejněno: 10. 2. 2009

Společnost ND LOR Uničov, a.s. je společností s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti stavebních strojů a to především lopatových rýpadel. Je jediným oprávněným subjektem pro servis a prodej lopatových rýpadel zn. UNEX. Na český trh uvedla jako výhradní autorizovaný zástupce společnost SANY Heavy Industry Co., Ltd., která patří mezi největší výrobce stavební techniky v Číně.

ND LOR Uničov, a.s. svou činnost postupně rozšiřuje také o další aktivity. Nabízí například technické prohlídky (odborné posouzení stavu) rýpadel, na jejichž základě se zákazník může rozhodnout o rozsahu plánované opravy a dále odkup vyřazených rýpadel a nepotřebných náhradních dílů.

SANY na českém trhu

Jak je uvedeno výše, patří společnost SANY Heavy Industry Co., Ltd. mezi největší výrobce stavební techniky v Číně a má ve svém výrobním programu téměř 110 typů stavebních strojů – jeřábové mechanismy, stroje pro pozemní a silniční stavitelství, mobilní čerpadla betonu, výrobny betonových směsí, válce, pásová rýpadla, grejdry, buldozery a další.

Všechny stavební stroje jsou charakteristické kvalitou, spolehlivostí a v neposlední řadě množstvím originálních komponentů od světových výrobců jako jsou Rexroth, Kawasaki, Cummins nebo Siemens. Všechny stroje uváděné na Evropský trh získaly CE certifikáty. Certifikačním orgánem je TÜV Rheinland v SRN.

Společnost je rovněž držitelem certifikátu ISO 9000, ISO 14000 a OHSA 18001. Výrobky SANY dodávané na český trh mají veškeré certifikáty, které ukládá česká legislativa.

Pro výrobky značky SANY je zajištěn odborný záruční i pozáruční servis včetně dodávek náhradních dílů, které jsou skladem jak v sídle firmy, tak v centrálním skladu SANY v Antverpách. Velkou konkurenční výhodou je krátká dodací lhůta strojů z evropského skladu.

Společnost SANY Heavy Industry Co., Ltd. bude patřit svou výstavní plochou 5000 m2 a 20 vystavovanými stroji mezi největší vystavovatele na veletrhu INTERMAT 2009, který se bude konat ve dnech 20. až 25. dubna 2009 v Paříži. (Podrobnosti přineseme v dalších číslech časopisu Stavební technika.)

Lopatová rýpadla UNEX

Společnost ND LOR Uničov, a.s. je díky souboru smluv uzavřených v roce 2003 se společností UNEX, a.s. jediným autorizovaným a oprávněným subjektem v oblasti prodeje a výroby náhradních dílů na lopatová rýpadla značky UNEX, dle technické dokumentace odpovídající ISO: 9001 – 2000. Současně je ND LOR Uničov, a.s. oprávněna realizovat vlastními výrobními prostředky a na vlastní náklady výrobu lopatových rýpadel zn. UNEX na základě smlouvy o koupě know – how.

Lopatová rýpadla značky UNEX vstoupila na světový trh již v roce 1952. Celkem bylo vyrobeno 29 typů rýpadel hmotnostní kategorie od 12 do 110 t. Tato rýpadla byla dodána do 57 zemí světa.

ND LOR Uničov, a.s. navazuje na dlouholetou tradici výroby lopatových rýpadel, svým obchodním partnerům nabízí kvalitní a rychlý servis. Vzhledem k tomu, že je jediným vlastníkem výrobní dokumentace, modelových zařízení a přípravků, je také dodavatelem originálních náhradních dílů.

Největšími zákazníky jsou těžební společnosti jak v České republice, tak i na Slovensku. Zahraniční aktivity, zejména v Polsku, Rumunsku a Bulharsku jsou realizované prostřednictvím smluvních partnerů. S významnými zákazníky v České republice jsou uzavírány rámcové smlouvy na komplexní servis a dodávky náhradních dílů, které jsou dodávané v prioritním krátkém termínu.

Nové nabídky

V nabídce společnosti ND LOR Uničov a.s. jsou rovněž dodávky repasovaných rýpadel dle požadované specifikace.

V současné době je mimořádný zájem o dodávky náhradních dílů i celých repasovaných a modernizovaných elektrických rýpadel úspěšných řad E 302 a E 303 a řady elektro-hydraulických rýpadel EH.

Vedle činností spojených s rýpadly značky UNEX a stavebních strojů SANY má ND LOR Uničov, a.s. v nabídce rovněž drtící a třídící stroje zn. KEESTRACK, jejímž je obchodním zástupcem pro Českou republiku.

Autor: Mgr. Petr Adámek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek