Dnes je 7.5. – svátek slaví Stanislav

Společnost Nástavby – D.M.T. otevřela novou výrobní halu

Zveřejněno: 13. 1. 2009

Odpoledne dne 9. října uspořádala společnost Nástavby – D.M.T., s.r.o. v místě svého působení v Dolních Beřkovicích u Mělníka slavnostní otevření nové výrobní haly.

Program slavnostního otevření začal již o patnácté hodině a skončil v ranních hodinách následujícího dne. Celá akce byla laděna v neformálním duchu a měla za cíl vytvořit přátelskou atmosféru nejen pro klienty samotné, ale i pro jejich partner(k)y či kolegy. Akce se zúčastnilo rekordních 652 hostů!

Po celou dobu akce bylo postaráno o dobré jídlo a pití, hudební doprovod zajistil DJ Kaya ze Swamp Safari. Atraktivní vsuvkou byla bubenická skupina TAM TAM BATUCADA, která svým bubnováním ověřila akustiku v této 1 500 m2 veliké hale.

V 19 hod se hala utišila a došlo k vyhlášení dražby pronájmu soupravy (tahač s návěsem Kögel Phoenixx M55) na jeden měsíc.

Po několika napínavých momentech získala pronájem za celkovou sumu 100 000 Kč dopravní společnost Michálek Logistic s.r.o. Výtěžek z této aukce byl na místě věnován nadaci Truck HELP.

Po úspěšné aukci nastala důležitá chvíle večera – přestřižení pásky a s tím spojené oficiální otevření haly. S tímto momentem byly spojeny slavnostní proslovy vedení společnosti Nástavby – D.M.T., ke kterým patří majitel Pavel Kalčev, ředitel společnosti Tomáš Lavický a obchodní ředitel Martin Maršálek. Proslovem i samotným přestřižením byly pověřeny i významné osobnosti mimo firmu: senátor Parlamentu ČR a předseda senátního podvýboru pro dopravu Jiří Nedoma, starostka Dolních Beřkovic Danuše Smolová a herečka, zpěvačka a mediální partnerka D.M.T. paní Yvetta Blanarovičová. Po skončení oficiálních formalit si hosté mohli vyslechnout vizi Yvetty Blanarovičové, která je zároveň zakladatelkou nadace La Sophia, neziskové organizace podporující hudebně nadané děti ze sociálně slabých rodin a dětských domovů. Zábavný program byl korunován zlatým hřebem večera, Danielem Nekonečným a jeho Šum svistu! Skupině se velmi snadno podařilo rozvířit sál v rytmu samby a pomoci k uvolnění a dobré náladě.

Oblíbenou zábavou v rámci doprovodného programu se stal motorový člun na Labi, kterého využívali dospělí i děti. Děti se mohli pobavit na nafukovací skluzavce v designu sklápěcí nástavby či se zapojit do soutěže v malování.

Úspěšným otevřením nové výrobní haly rozšířila společnost Nástavby – D.M.T. své kryté výrobní prostory na celkových 5 000 m2. Hala je vybavena mostovým jeřábem, montážní jámou a nonstop servisním místem pro opravy nástaveb a montáž příslušenství. Novinkou bude i lakovací box o rozměrech 18×5×5 m, který v budoucnu rozšíří nabídku služeb zákazníkům.

Autor: Hana Kosová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek