Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

RENTuj a tankuj – nová letní promo akce půjčoven Ramirent

Zveřejněno: 4. 9. 2009

Přední finská společnost Ramirent, působící již padesát let v odvětví pronájmu stavebních strojů a malé mechanizace, je v současnosti leaderem mezi půjčovnami nejen v severských zemích, ale i ve střední a východní Evropě.

V České republice je zastoupen od roku 2006 a svou rozsáhlou sítí poboček zde zaujímá výsadní postavení. Snahou půjčovny Ramirent je stále se rozvíjet a přinášet klientům nové možnosti a služby.

Promotion akce

Pronajímejte techniku v půjčovnách Ramirent a čerpejte osvěžující bonusy v podobě slev, letních dárků či nealko osvěžení! Takové je motto pro novou promotion akci půjčoven Ramirent nazvanou „RENTuj a tankuj”, zaměřenou na pronájem vybrané hutnící techniky, mini-rypadel, mini-nakladačů a pracovních plošin.

Akce se vztahuje na celou síť půjčoven RAMIRENT ČR, a to na období od 13. 7. do 31. 8. 2009. Kdokoli si v tomto termínu pronajme vybraný sortiment hutnící techniky, získá slevu ve výši 30 % z ceníkové ceny pronájmu. Při pronájmu vybraných pracovních plošin poskytneme zákazníkům akční cenu pronájmu. V případě pronájmu vybraných strojů pro zemní práce, získá zákazník věcný dárek z letní sady pro osvěžení. Bližší informace a pravidla k promo akci najdete na www.ramirent.cz.

Nový katalog

Díky dynamickému rozvoji společnosti Ramirent, vznikají po České republice stále její nové pobočky a dochází k modernizaci strojového parku. Proto přichází tato půjčovna s novým katalogem na období 2009/2010 s účinností od 1. srpna 2009.

V tomto novém katalogu Stavební technika a zařízení, naleznete průřez celým sortimentem všech půjčoven Ramirent. K přehlednosti nově přispívá řazení dle oborů, vyobrazení strojů, uvedení základních technických dat a odkazy například na příslušenství související s konkrétním strojem.

S novým katalogem přichází i nový ceník, platný od 1. 8. 2009. Ceny jsou nově stanoveny za 1 den pronájmu. Nový systém cen umožňuje zákazníkům nejen jednodušší orientaci a přehlednost – vše bez omezení délky pronájmu, ale poskytuje zejména širší prostor pro zákaznické slevy a individuální kalkulace v návaznosti na specifické potřeby zakázek, jejich objem a bonitu jednotlivých zákazníků. Nový katalog si můžete také pohodlně prohlédnout na www.ramirent.cz vše v komfortu online listování.

Pojištění strojního zařízení

Všem zákazníkům nově poskytují půjčovny Ramirent pojištění pronajatého strojního zařízení proti poškození, zničení či odcizení. Sjednat si toto pojištění může každý zájemce přímo v síti půjčoven RAMIRENT, na pobočkách po celé České republice.

Nová pobočka v Plzni

Půjčovna RAMIRENT pokračuje v rozšiřování sítě půjčoven po celé České republice. Nejnovější pobočka byla otevřena v Plzni, na adrese Průmyslový dvůr Karlov, ul. Borská, 613 00 Plzeň.

Tato nová pobočka disponuje celou šíří sortimentu včetně doprovodných služeb.

Autor: Jiří Plch
Foto: Archiv společnosti
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek