Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Ramirent pomáhá v krizi

Zveřejněno: 13. 5. 2009

Přední finská společnost Ramirent je v současnosti leader mezi půjčovnami v severských zemích, ve střední a východní Evropě a výsadní postavení si vybudovala také během tří let na českém trhu.

V době, kdy je celá Česká republika ohrožena ekonomickou krizí, přichází společnost s více než padesátiletou tradicí v odvětví pronájmu stavebních strojů a malé mechanizace s řešením, jak uspořit prostředky, aniž by došlo k omezení činnosti u firem, které se věnují stavebnictví.


Novinka: AUSA TAURULIFT t204H

Pronájem strojového parku

Výhody pronájmu jsou dnes, oproti velkému zatížení ze strany investic v podobě nákupu stavebních strojů, více než kdy jindy průkaznější. Navíc v době, kdy se každá společnost snaží chovat ekonomičtěji, je pronájem tím nejlepším řešením, jak vykrýt potřeby pro krátkodobé i dlouhodobé projekty či stavební aktivity.

Ušetříte na nákladech, které při nákupu stojů určitě musíte započítat, jsou jimi například náklady na skladovací prostory, na vlastní servis a opravy, náhradní díly nebo zvláštní personál v případě poruchy. Tyto služby vám zajistí právě půjčovna Ramirent. Zvolíte-li místo nákupu strojů pronájem, uvolní se vám kapitál, který budete moci využít do projektů či dalšího rozvoje společnosti.


Prezentace společnosti RAMIRENT na veletrhu IBF

Pan-europien fleet

Půjčovna Ramirent se svou rozsáhlou sítí poboček vám bude k dispozici po celé České republice. Po pražské, brněnské, ostravské a českobudějovické filiálce od dubna 2009 rozšíří působení také o nové půjčovny v Plzni a Praze. Všechny pobočky nabízí kompletní sortiment stavebních strojů a malé mechanizace včetně poskytování služeb a servisu v plném rozsahu.

Další výhodou, kterou může svým zákazníkům společnost Ramirent nabídnout díky svému evropskému působení, je tzv. Pan-europien fleet. Jedná se o možnost přesunutí kapacit strojového parku, a to v plné šíři sortimentu, z různých evropských poboček společnosti Ramirent a vykrýt tak zákaznické potřeby.


Logo společnosti RAMIRENT

Specializované divize

V rámci svých poboček vytvořila půjčovna Ramirent specializované divize se zaměřením na výtahy, nůžkové plošiny, teleskopické manipulátory a lešení, kde najdete vždy nějakou zajímavou novinku.

Jednou z nich je pracovní plošina HA 32 PX s pracovní výškou až 32 metrů a stranovým dosahem až 21 metrů. V případě, že hledáte pomocníka na práci v náročném terénu, je to právě tento stroj se samohybně zdvihací plošinou. K dalším strojům, který přibyl do nabídky půjčovny Ramirent, patří přívěsná pracovní teleskopická plošina DINO 260XT s pracovní výškou 26 metrů, jejíž výhodou je možnost kontinuálního otáčení ramene. To využijete a oceníte zejména pro výškové práce jak v interiérech, tak v těžším, svažitém terénu.

Pokud potřebujete malý, ale obratný stroj na práci ve stísněných prostorách, nabídkou je teleskopický manipulátor AUSA TAURULIFT t204H.

Rozšiřuje se však také nabízené portfolio malé mechanizace jako například novinka v podobě přímočaré pily HILTI W-SR 1400 PE s jednoduchým ovládáním a přitom maximálním výkonem. Pila je vhodná zejména pro oddělování dřeva a kovových materiálů, umělých hmot, cihel, porobetonu nebo dlaždic a používá se v dílnách, na stavbách, při instalatérských pracích a v zemědělství.

Navštivte nás na našich pobočkách v Praze, Brně, Ostravě, Českých Budějovicích a od dubna také v Plzni a na druhé pobočce v Praze. Další informace naleznete na www.ramirent.cz.

Autor: Jiří Plch
Foto: Archiv společnosti
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek