Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Pneumatiky MAGNA TYRES a Solideal – pro nakladače, dumpry a zemní stroje

Zveřejněno: 27. 1. 2009

Společnost ČEMAT Trading, s.r.o. vždy stavěla svůj sortiment na těch nejkvalitnějších produktech světových výrobců. Ať to jsou pneumatiky a superelastická kola Solideal nebo nosné vidlice Cascade, přídavná zařízení Bolzoni-Auramo, kanadské katalyzátory Minex, německá pojezdová kola Raeder Vogel, italské sedačky SEAT či anglická hmota na plnění pneumatik Rely. ČEMAT Trading, s.r.o. vždy dodával svým zákazníkům pouze tu nejvyšší světovou kvalitu za výhodné ceny.

Požadavky zákazníků společnosti ČEMAT Trading, s.r.o. se časem rozšiřovaly od pneumatik pro vysokozdvižné vozíky až na obutí traktorbagrů a další menší stavební techniku.

Radiální pneumatiky pro velké stavební a zemní stroje v sortimentu firmy ČEMAT Trading, s.r.o. v minulosti chyběly. Tuto situaci se společnost rozhodla změnit a využila nabídky holandského výrobce pneumatik Magna Tyres Group prodávat její produkty a zastupovat ji na českém trhu.

Magna Tyres Group s její značkou Magna Tyres jsou na českém trhu relativně málo známými pojmy, což je zapříčiněno krátkou historií společnosti. Ta je novým hráčem na trhu EM pneumatik prémiové třídy. Přestože je firma historií mladá, stojí za ní tři desítky let zkušeností v obchodu a výrobě kaučuku pro produkci pneumatik, automobilových částí atd.


Magna 23,5R25 MA 01 na nakladači ve firmě STRABAG

Magna Tyres byla totiž založena firmou De Ruijter, která patří k největším světovým obchodníkům s kaučukem, tedy dodává tuto nejdůležitější surovinu většině světových výrobců pneumatik a může tedy využít dlouhodobých zkušeností s touto komoditou pro vývoj a výrobu vlastních kvalitních pneumatik.


Ma 02

V sortimentu této značky jsou all-steel radiální pneumatiky ve škále od E3 do E4 resp. L3 až L5 pro těžké provozy. Pneumatiky Magna Tyres jezdí na vysokozdvižných vozících, kontejnerových manipulátorech, stavebních či zemních strojích.

Výhodou značky je nejen kvalita srovnatelná s konkurenčními prémiovými značkami, ale také rychlá dostupnost, ne vždy běžná u konkurence, či nadstandartní pětiletá záruka.

Pokud si zakoupíte zemní stroj značky Volvo či Liebherr, můžete se setkat s pneumatikami Magna Tyres, jelikož v některých výrobních závodech těchto výrobců strojů se pneumatiky Magna Tyres montují v prvovýrobě na nové stroje.

Kvalitní průmyslové pneumatiky SOLIDEAL

Další značkou, která pevně patří do portfolia firmy ČEMAT Trading, s.r.o., je SOLIDEAL. Firma Solideal je orientována na výrobu a dodávky průmyslových pneumatik, pryžových pásů a disků zejména pro specifické potřeby manipulační a stavební techniky. Od svého vzniku v roce 1985 společnost zaznamenává neustálý růst.


Solideal Backhoe

Dodávky jsou pro zákazníky koncipovány v systému ”just-in-time", čímž redukují možné čekací doby, snižují náklady odběratele a samozřejmě plně vyhovují také systému ISO 9000. Všechny výrobky SOLIDEAL jsou vyráběny na bázi přírodního kaučuku s použitím špičkových chemických aditiv.


Solideal Magnum
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek