Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Novinky z půjčovny Ramirent

Zveřejněno: 24. 6. 2009

Přední finská společnost Ramirent, působící již padesát let v odvětví pronájmu stavebních strojů a malé mechanizace, je v současnosti leaderem mezi půjčovnami nejen v severských zemích, ale i ve střední a východní Evropě.

V České republice je zastoupena od roku 2006 a svou rozsáhlou sítí poboček zde zaujímá výsadní postavení. Snahou půjčovny Ramirent je stále se rozvíjet a přinášet klientům nové možnosti a služby.

Nové webové stránky

Společnost Ramirent přichází s novým vizuálním zpracováním webových stránek www.ramirent.cz včetně několika novinek. Jednou z nich je on-line kalkulátor pro porovnání nákladů na koupi a pronájem strojů a zařízení. Další inovací je zařazení půjčovny, která nabízí průřez sortimentem s technickými popisy jednotlivých strojů a zařízení. Prostřed nictvím nového kontaktního formuláře můžete elektronickou cestou vyjádřit názor na služby půjčovny Ramirent, případně si vyžádat nezávazný kontakt s obchod ním zástupcem atd.

Nadnárodní on-line bazar strojů

Novinkou není jen změna webových stránek, ale také nastartování nového portálu www.ramirenttrade.com , který je on-line prodejnou používaných staveb ních strojů – forma bazaru. Zá jemce o koupi si může pohodlně, pomocí funkce „search”, vyhledat stroje či zařízení, o které má zájem. V případě zájmu o koupi pak přímo kontaktovat prodejce (přímý kontakt uveden individuálně, u každého stroje či zařízení) a dojednat podmínky koupě. Databáze dostupných strojů a zařízení je pravidelně aktualizována.

Portál je propojen s pobočkami Ramirentu po celé Evropě, nabídka strojů tak není omezena pouze na Českou repub liku. Komunikace na tomto portálu probíhá v anglickém jazyce. V případě jazykové bariéry či technického dotazu ohledně Vámi vybraného stroje, se můžete obrátit taktéž na odd. nákupu RAMIRENT s.r.o. (email: petr.liska@ramirent.cz).

Další pražská pobočka

Ramirent ČR, se sídlem a hlavní půjčovnou v Praze na Náchodské ulici, otevírá nyní druhou pražskou pobočku, a to v Jeremiášově ulici 1131/19 v Praze 5-Stodůlky. Najdete zde kompletní sortiment stavebních strojů a malé mechanizace se službami a servisem v plném rozsahu.

Další novinkou je přestěhování půjčovny v Českých Budějovicích z Nového Vráta do Plané u Českých Budějovic. Kontaktní telefonické spojení však zůstává stejné. Bližší informace včetně kontaktů na všechny pobočky společnosti Ramirent po celé České republice naleznete na webových stránkách.

Oficiální sponzor MS 2009 v ledním hokeji

Ramirent se stal jedním z oficiálních sponzorů světového šampionátu v ledním hokeji, který se konal od 24. 4. do 10. 5. 2009 ve Švýcarsku. Devět evropských zemí ze třinácti, na jejichž trzích Ramirent aktivně působí, se utkalo se svými silnými hokejovými týmy v rámci tohoto mistrovství. V Českých Budějovicích, kde má Ramirent jednu ze svých poboček, navíc podpořil všechny jihočeské hokejové fandy a stal se generálním partnerem on-line přenosů obou finálových nedělních utkání na velké LED obrazovce. Přenosy se uskutečnily na hlavním českobudějovickém náměstí Přemysla Otakara II. a hokejoví příznivci tak zažili spojení vrcholové světové sportovní události s historickým místem jihočeské metropole..

Autor: Jiří Plch
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek