Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

ND LOR Uničov uvádí na český trh stavební stroje SANY

Zveřejněno: 14. 6. 2007

ND LOR Uničov, a.s. jako jediný autorizovaný zástupce pro ČR uvádí na český trh stavební stroje značky SANY. V první etapě jsou v nabídce lopatová rypadla, grejdry a čerpadla betonu na podvozku VOLVO. Pro výrobky SANY je zajištěn odborný záruční i pozáruční servis včetně dodávek náhradních dílů. Hodnocení: kvalitní stavební technika s velmi dobrým poměrem cena/užitná hodnota.

Mezinárodní obchodní centrum v Hong Kongu, Dubai Tower, Olympijský stadion 2008 v Pekingu – tedy nejen tam, ale i při realizaci spousty dalších velkých stavebních projektů se můžeme setkat se stavební technikou značky SANY.

Společnost SANY Heavy Industry Co., Ltd. patří mezi největší výrobce stavební techniky v Číně. Její sídlo je v oblasti Changsha – v současnosti nejvíce se rozvíjející průmyslové oblasti Číny. SANY Heavy Industry Ltd. zaměstnává přes 15 000 zaměstnanců v řadě výrobních a vývojových center umístěných v několika různých oblastech Číny.

Společnost, jejíž obrat činil v roce 2005 cca 547 mil. USD, má ve svém výrobním programu téměř 110 typů stavebních strojů – jeřábové mechanismy, stroje pro pozemní a silniční stavitelství, mobilní čerpadla betonu,výrobny betonových směsí, válce, pásová rypadla, grejdry, buldozery a další.

Nejsilnější pozici firma zaujímá v oblasti betonových čerpadel. Na čínském trhu je v tomto oboru lídrem a na světových trzích patří mezi nejvýznamnější dodavatele. V roce 2002 byl při výstavbě Mezinárodního obchodního centra v Hong Kongu dopravován beton čerpadly zn. SANY až do výšky 406 metrů, což představuje světový rekord.

„Měnit svět k lepšímu” – to je firemní filosofie, se kterou SANY vstupuje na evropský trh. Všechny stavební stroje jsou charakteristické vynikající kvalitou, spolehlivostí a v neposlední řadě množstvím originálních komponentů od světových výrobců jako jsou REXROTH, KAWASAKI, CUMMINS nebo SIEMENS.

Všechny stroje uváděné na Evropský trh získaly CE certifikáty. Certifikačním orgánem je TÜV Rheinland v SRN.

Společnost je rovněž držitelem certifikátu ISO 9000, ISO 14000 a OHSA 18001.

Na nedávno skončeném veletrhu stavební techniky BAUMA 2007 patřila expozice SANY mezi nejvýznamnější a nejúspěšnější. Ohlas odborné veřejnosti na vystavované stroje byl jednoznačně pozitivní a dává dobré předpoklady pro výraznější prosazení této značky na evropském trhu.

Stavební stroje značky SANY uvádí na český trh jako jediný autorizovaný zástupce SANY pro ČR společnost ND LOR Uničov, a.s. V první etapě jsou v nabídce lopatová rypadla, grejdry a čerpadla betonu na podvozku VOLVO.

ND LOR Uničov a.s. nabízí svým obchodním partnerům novou kvalitní stavební techniku s velmi dobrým poměrem cena/užitná hodnota.

Pro výrobky SANY je zajištěn odborný záruční i pozáruční servis včetně dodávek náhradních dílů.

ND LOR Uničov, a.s. spolu se SANY Heavy Industry Ltd. přináší firmám působícím ve stavebnictví a těžebním průmyslu další alternativu při řešení technických a technologických potřeb.

Společnost ND LOR Uničov, a.s. je společností s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti stavebních strojů a to především lopatových rypadel. ND LOR Uničov, a.s. je jediným oprávněným subjektem pro servis a prodej lopatových rypadel zn. UNEX a to včetně kompletního sortimentu náhradních dílů. Zkušený tým pracovníků obchodní i servisní divize společnosti je zárukou, že stroje zn. SANY se v blízké době stanou významným fenoménem na stavebním trhu České republiky.

Autor: Luděk Růžička
Foto: Archiv firmy ND LOR Uničov
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek