Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 6.5. – svátek slaví Radoslav

Jednoduché a spolehlivé stroje EUROliftCZ

Zveřejněno: 20. 1. 2009

I výrobci vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky musí umět zareagovat na období ekonomického a hospodářského zpomalování. Příkladem mohou být výrobky značky EUROliftCZ.

V současné době je na českém trhu manipulační techniky velmi silná konkurence a ta navzdory zvyšujícím se cenám surovin dlouhodobě tlačí ceny vozíků dolů. Tzn., že firmám dodávajícím zmíněnou techniku klesají zisky a to je nespornou výhodou pro zákazníka. Ale pozor, jak se říká, nic není zadarmo, a tak se mnohé firmy se snaží tento problém řešit drahými servisními službami, kódovanými softwary a častou výměnou náhradních dílů, které v sobě zahrnují neúměrně vysokou obchodní marži.

Výrobci vozíků a jejich konstruktéři se přirozeně snaží své výrobky technicky zdokonalovat, usilují o mnohem vyspělejší systémy a doplňky, které jsou však bohužel mnohdy více složitější než užitečnější. Mnohdy uživatelé ani nemají pro tak složitě vybavené stroje uplatnění. Naopak vyžadují jednodušší, levnější stroje.

Robustní a cenově výhodné

Firma EUROliftCZ se rozhodla přijít na český trh s jednoduchými a spolehlivými stroji s nízkými provozními náklady a také s nižší pořizovací cenou. Za tímto účelem začala před třemi lety spolupracovat s renomovaným čínským partnerem a důsledkem vzájemné spolupráce je dovoz vozíků a manipulační techniky pod vlastní značkou EUROliftCZ.

Jde o vozíky technicky jednoduché (vybavené moderními motory Nissan a Mazda), servisně nenáročné a snadno ovladatelné, přitom robustního provedení a pro zákazníka cenově velmi přijatelné. Navíc na ně firma poskytuje až 5-tiletou záruční dobu.

Kvalitní servis je samozřejmostí

Společnost zajišťuje pro nabízené výrobky i velmi kvalitní a cenově výhodný servis po celém území ČR a SR. Jejím hlavním cílem je spokojený zákazník, proto na servis a následné služby klade obzvláště vysoké nároky. Důkazem je nejenom certifikace TÜV ISO 9001/2000, ale i řada spokojených zákazníků a to jak s koupenými produkty, tak s poskytovanými službami.

Manipulační techniku a vysokozdvižné vozíky EUROliftCZ si můžete koupit, pronajmout nebo si ji pořídit prostřednictvím operativního či finančního leasingu. Ve firmě vám rádi poradí i v otázce nejvhodnější formy nákupu.

Autor: Karel Brdička
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek