Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

demopark + demogolf se těší na vaši návštěvu

Zveřejněno: 24. 6. 2009

Od 21. do 23 června 2009 v Eisenachu-Kindelu (SRN, Durynsko) už pošesté otevře brány výstava demopark + demogolf. Na více než 250 000 m2 bude k vidění široký sortiment strojů a techniky pro zahradu, terénní úpravy, péči o krajinu i obydlené prostředí, pro stavbu a údržbu sportovních a golfových hřišť včetně komunikací ap. Návštěvník vystavovanou techniku zhlédne v plném nasazení.

Vystavovatelé z ČR mají navíc vstup do areálu výstaviště i katalog zdarma, a sice proti vizitce a předložení OP nebo pasu, podobně jako jiní cizinci. Pořadatelé uvádějí, že jde o největší venkovní zahradní výstavu svého druhu v Evropě. Výstaviště je snadno dostupné z České republiky, cesta z Prahy cca 420 km trvá po dálnici asi 4.10 hodin. Parkování je přímo u výstaviště a zdarma. Pro automobilní navigaci GPS je název cílové pozice Industriestrasse, Hörselberg, zeměpisné souřadnice jsou 50°59'44.436”N, 10°28'16.16”E (v dekadickém formátu 50,995677, 10,471156).

Základní údaje o výstavě
Datum21.–23. června 2009
MístoLetiště Eisenach-Kindel,99819 Hörselberg,GPS navigace: Industriestrasse, Hörselberg
Otevírací doba9.00–18.00
VstupnéCelodenní vstupné: 10 Euro*,Zlevněné vstupné: 8 Euro,Katalog zdarma
Pro ubytování kontaktujteThüringer Tourismus GmbH,Phone: +49 (0) 361 - 37 420,Fax: +49 (0) 361 - 37 42 388,email: service@thueringen-tourismus.de,www.thueringen-tourismus.de
Zahraniční návštěvníci mají volný vstup na výstaviště po předložení vizitky a OP nebo pasu.

Výstavu pořádá společnost Gesellschaft zur Förderung des Maschinenbaues mbH (GzF) z Frankfurtu nad Mohanem, která je pobočnou německé asociace strojírenských firem VDMA.

Umístění výstavy na letišti Eisenach-Kindel se mezi vystavovateli a návštěvníky setkalo velmi dobrým přijetím, takže výstavní prostor je již kompletně rezervován. Návštěvník zde uvidí kolem 370 vystavovatelů, z nichž někteří mají letos i výrazně větší stánek. To ukazuje, že výstava demopark + demogolf je považována za událost roku.

demopark a demogolf 2009

Po úspěšné premiéře před dvěma lety představí výstava demogolf 2009 ještě širší a zejména vyspělejší nabídku z oblasti potřeb pro golf a veškeré dostupné technologie, která se tohoto sportu týká. Realizátoři, správci a majitelé golfových hřišť zde mohou přímo při praktickém nasazení vidět, jak pracují stroje speciálně určené pro údržbu travnatých ploch golfových hřišť od různých výrobců. Od sekaček na úpravu hracích drah (fairway) se letošní projekt rozšiřuje o širokou škálu golfových potřeb od 58 vystavovatelů. Výstavy demogolf a demopark se vzájemně prolínají a doplňují, tvoříc přirozený celek.

Výstava demopark 2009 představí a zejména prakticky předvede celou škálu strojů pro zahradnictví, krajinářství a úpravu terénu od různých výrobců, takže si zde zákazník udělá nejlepší přehled o jejich možnostech, dostupnosti, kvalitě doprovodného servisu a také cenové dostupnosti. Plně obsazené výstavní a předváděcí plochy ukazují, že letošní nabídla je větší a pestřejší, než kdy jindy. Inovace a vývoj čekají na návštěvníky ve všech oborech výrobků. K největším výstavních oborům zde patří zahradnická a komunální technika. S rostoucím počtem mezinárodních vystavovatelů, kteří letos přijeli ze 14 zemí, se demopark + demogolf stávají místem setkávání evropského zahradnictví a krajinářství.

1čerpáno z firemních podkladů GzF
Autor: Jiří Hejhálek
Foto: Archiv GzF
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek