Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Společnost CityRent Prague vstoupila na trh s pronájmem nůžkových pracovních plošin

Zveřejněno: 13. 12. 2006

Firma Arcon Machinery a.s., která se zabývá širokou škálou obchodních činností v oblasti průmyslu (např. energetický, farmaceutický, potravinářský ) nebo také specializací na prodej a servis bezkontaktních tiskáren, se rozhodla založit novou divizi se specializací na pronájem nůžkových pracovních plošin. Progresivně rozvíjející se společnost se jmenuje CityRent Prague, založena byla 1. 9. 2006 a ředitelem divize byl jmenován Ing. Jiří Faltys.

Co společnost CityRent Prague nabízí?

Hlavním předmětem činnosti divize CityRent Prague je pronájem a servis nůžkových pracovních plošin. V současné době společnost CityRent Prague nabízí nůžkové pracovní plošiny francouzské firmy Haulotte Compact s využitím pro pracovní výšky 8, 10, 12 m. Hlavní výhodou těchto plošin je vynikající poměr výkonu a ceny a to samozřejmě s ohledem na bezpečnost, jednoduchou obsluhu a údržbu. Vysoká je nosnost pracovního koše, šířka plošiny pouze 0,8 m usnadňuje průjezd i nejužšími místy. Snadná je také manipulace s plošinou a velmi nízká je i spotřeba elektrické energie nutná pro provoz plošin. Vnější poloměr otáčení činí pouze 2,5 m, což umožňuje vynikající manévrovací vlastnosti. Plošiny je možno použít jak v interiéru, tak i exteriéru budov díky světlosti podvozku 0,13 m. Maximální bezpečnosti plošiny je dosaženo díky ochraně proti překlopení systémem (Pot Hole).

Použití pracovních plošin

Plošiny se nejčastěji používají na stavbách, např. při montáži vzduchotechniky, elektro, sádrokartonových systémů, stropních podhledů, zateplení, při opravách, čištění. Tyto plošiny používají i velké obchodní řetězce při provozu, opravách a údržbě svých objektů. Firma nabízí a poskytuje veškerou technickou pomoc v oblastech výškových prací, převážně ve stavebnictví – tam, kde je stavba lešení finančně nákladná, obtížně přístupná místa, drobná údržba klempířských, natěračských, kominických prací atd., v době nevegetačního období prořezávání stromů i jejich kácení v místech, kde není možná pokládka celého stromu. Tyto stroje byly vyvinuty tak, aby mohly být využívány i méně zkušenými uživateli a vykazovaly minimální náklady na provoz a údržbu. Nůžkové pracovní plošiny jsou vhodné pro práce na pevných nosných podkladech, například vnitřky objektů, betonové, asfaltové a vydlážděné plochy.

Postup při objednávání pracovních plošin

Zákazníci si mohou plošiny objednat telefonicky, mailem, faxem nebo vyplněním formuláře na internetových stránkách www.cityrent-prague.cz. Společnost CityRent Prague má smluvní vztahy s několika autodopravci, kteří jsou ihned po obdržení objednávky společností CityRent Prague kontaktováni, takže požadovaná plošina je dovezena na místo určení v co nejkratším termínu, v některých případech již 3 hodiny po převzetí objednávky.

Spolehlivost pro uživatele, příjemné ovládání, optimální bezpečnost, vysoká kvalita

Společnost CityRent Prague nabízí především sílu, zázemí a zkušenosti velké mezinárodní firmy. Disponujeme také zkušeným týmem servisních techniků. Ke své činnosti využívá i sofistikovaný řídící software. Odborné konzultace a návrhy nasazení pracovních plošin v požadovaných podmínkách a poradenství u zákazníka na místě jsou samozřejmostí. Pro každou činnost potencionálních zákazníků nabízí vždy to nejekonomičtější řešení. Do budoucna společnost plánuje rozšiřovat jak množství, tak i sortiment nabízených pracovních plošin. Dalším úkolem je dobudovat tým technicko-obchodních zástupců a založení dalších poboček v rozhodujících regionech České republiky.

Autor: Jiří Dujsík
Foto: Archiv firmy CityRent Prague
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek