Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

Výpis zveřejněných článků

Pronájem stavební a manipulační techniky

(13.10.2008) Pro některé podniky není příliš výhodné vázat drahocenný kapitál nákupem stavební čí manipulační techniky za hotové. To ale neznamená, že nemohou reagovat na náhlé špičky v poptávce nebo nalézt pohotovou náhradu v případě potřeby.

Hydrostatický vozík Jungheinrich DFG/TFG 425s-435s

(10.10.2008) Společnost Jungheinrich představila na veletrhu CeMAT 2008 mezinárodní odborné veřejnosti poprvé svůj nový hydrostaticky poháněný vysokozdvižný vozík se spalovacím motorem.

Úspěšné novinky z CeMATu se představí na strojírenském veletrhu v Brně

(10.10.2008) Poslední květnový týden letošního roku probíhal mimo jiné ve znamení veletržního dění v Hannoveru. Nejprestižnější světový veletrh intralogistiky CeMAT byl pro firmu STILL mimořádně úspěšným.

První celosvětové setkání nezávislých distributorů firmy Carraro

(9.10.2008) Koncem března 2008 se v Itálii poprvé konalo celosvětové setkání nezávislých distributorů firmy Carraro group. Tato dynamická průmyslová skupina vyvíjí, navrhuje a vyrábí převodové systémy a komponenty hlavně pro zemědělskou a stavební mechanizaci,…

Informace a novinky Správy a údržby silnic Pardubického kraje

(9.10.2008) V březnovém čísle časopisu jsme představili novou grafickou značku Správy a údržby silnic Pardubického kraje, která si klade za cíl modernizovat vizuální styl komunikace společnosti.

Nová Toyota do těžkých provozních podmínek

(9.10.2008) Společnost Toyota Material Handling CZ představila na konci minulého roku úplně novou řadu čelních vysokozdvižných vozíků Toyota Tonero se spalovacími motory. Nová řada splňuje pět nejdůležitějších faktorů kvality podle uživatelů a je ideální volbou pro…

Komponenty pro podvozky stavebních strojů

(8.10.2008) Značku BERCO – podvozkové komponenty pro stavební stroje – znají již mnoho let všichni vedoucí pracovníci v odvětví stavební a strojní technologie. To platí jak pro obchod s originálním vybavením, tak také pro obchod s náhradními díly.

Phoenix-Zeppelin na EXPO Mokrá

(8.10.2008) Na veletrhu EXPO Mokrá byly některé stroje nepřehlédnutelné. Mezi ně samozřejmě patřily stroje společnosti Phoenix-Zeppelin, spol. s.r.o., která je představovala v nasazení a s patřičnou parádou.

Iveco představilo diesel-elektrický hybrid modelu Daily

(8.10.2008) Počátkem července představila společnost Iveco diesel-elektrické hybridy dodávky Daily, které rozšíří flotilu společnosti FedEx Express, světového lídra na poli expresní letecké přepravy, v italském Miláně a Turínu.

Matrox® systém – unikátní technologie obkládání

(7.10.2008) Optimální odolnost proti opotřebení, tření a nálepu materiálů, to je přání každého, kdo něco přepravuje. Přání se stává skutečností s produktovou řadou Matrox® od společnosti Röchling Engineering Plastics KG.

EXPO Mokrá 2008 – ohlédnutí

(7.10.2008) Dne 12. června 2008 byl v kamenolomu Mokré u Brna společnosti Českomoravský cement ukončen 7. ročník Mezinárodního demonstračního veletrhu strojů a zařízení pro těžební průmysl, úpravnický průmysl a stavebnictví EXPO Mokrá 2008.

Vysokozdvižné vozíky řádily na Kuksu

(7.10.2008) Dne 25. 6. 08 od 9.00–17.00 h se konala předváděcí akce manipulační techniky, kterou pořádaly společnosti CZ PLACHETKA, s.r.o. a PKS-Průmyslové kolové systémy, s.r.o.

CeMAT 2008

(6.10.2008) Veletrh CeMAT, přední světový veletrh intralogistiky, se představil 27.–31. května v Hannoveru. Vystavovalo více než 1 100 vystavovatelů z 35 zemí a výstavu shlédlo 60 000 návštěvníků z celého světa.

 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek