Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Zvedací svěrky a břemenové magnety – kvalita pro zvedání a kotvení

Zveřejněno: 26. 10. 2015

Na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně byly představeny nové produkty, které výrazně doplnily široký sortiment vázacích a kotevních řetězů a příslušenství společnosti pewag Czech s.r.o. Jedná se o zvedací svěrky a břemenové magnety, které umožní bezpečné zvedání a manipulaci v mnoha aplikacích.

Novinka – zvedací svěrky pewag

Zvedací svěrky – inovativní provedení a široký rozsah použití

Vyznačují se vysokou nosností, životností a variabilitou provedení. Svěrky jsou vyráběny v modifikacích vertikální, horizontální, šroubovací, sudové a speciální. Jsou testovány až na dvojnásobek maximálního pracovního zatížení. Svěrky jsou určeny pro zvedání ocelových plechů, trubek a dalších plochých i kulatých materiálů. Jejich nosnost je až 30 000 kg (vertikální) a až 15 000 kg (horizontální). Svěrky pewag winner lifting jsou zárukou vysoké kvality, bezpečnosti a životnosti.

Magnetické zvedání bez potřeby elektrické energie? Bezpečně a s lehkostí!

Winner profimag PMA lifting (břemenové magnety) jsou jedním z nejmodernějších zvedacích prostředků a druhou z novinek značky pewag. Vysoká kapacita – nosnost magnetů – je dosažena použitím neodymiových magnetů. Tyto břemenové magnety nevyžadují pro svou práci elektrickou energii. Lze je použít jak pro ploché, tak i kulaté profily břemen. Obsluha magnetu je velmi snadná a bezpečná. Bezpečnostní mechanismus uzamkne páku magnetu ve správné poloze, čímž zabrání uvolnění břemene. Díky použitým materiálům jsou břemenové magenty pewag profimag lehké. Samozřejmostí je 5letá záruka, značkový servis i náhradní díly. Nosnost je až 2 000 g.

Svěrky i břemenové magnety pewag jsou plně kompatibilní se zvedacími ocelovými systémy pewag winner – řetězy třídy G10

Břemenové magenety winner profimag
Břemenové magenety winner profimag

Nazapomeňte! Mobilní servis vázacích prostředků

pewag nabízí testy řetězů mobilní zkušebnou řetězových vázacích prostředků s odborně proškoleným personálem. Tým techniků je připraven zkontrolovat a případně opravit vaše stávající vázací řetězy. Po kontrole a případně opravě je vystaven nový certifikát o kvalitě. Tato služba je další krok k zajištění bezpečnosti při práci s vázacími řetězy a k ochraně přepravovaného zboží.

Řetězy třídy G10 winner
Řetězy třídy G10 winner

Měřítkem hodnocení kvality jsou zákazníci

pewag nabízí nejrozšířenější řetězový systém G10 pro zavěšování a kotvení nákladu v současnosti. Upravené řešení podle přání uživatele je naším standardem. Inovativní výrobky a servisní služby zaručují bezpečné a dlouhodobé použití. Díky neustálým inovacím a výzkumu jsou ve firmě pewag vyráběny jedny z nejlepších řetězů na světě. Vysoká kvalita produktů a služeb zajišťují po celém světě bezpečnou přepravu osob a zboží.

pewag Austria GmbH / pewag Czech s.r.o.

Rakouská značka pewag se zabývá výrobou sněhových řetězů, řetězů pro lesnické hospodářství, břemenových a dopravníkových řetězů, Do-it-yourself výrobků, inženýrstvím, vázacími a kotevními prostředky a ochrannými řetězy. Celosvětově zaměstnává 1 500 lidí. Začátky výroby sahají do roku 1479 v rakouském Brücklu. Značka vznikla v roce 1923 ze dvou jmen majitelů: Pengg a Walenta. Firma prodává řetězy do 140 zemí světa, zastoupení má firma ve 120 zemích. V České republice vyrábí sněhové a technické řetězy určené převážně na export. Podniky jsou ve Vamberku, České Třebové a Chrudimi.

Autor: Ing. Martin Lenfeld
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek