Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o. – největší tuzemský prodejce použitých vysokozdvižných vozíků

Zveřejněno: 10. 1. 2006

Naše firma působí na Českém trhu s manipulační technikou již několik let a za tuto dobu se dokázala prosadit mezi konkurencí na pozici největšího prodejce použité manipulační techniky v republice.

V současné době máme skladem cca 120 vysokozdvižných vozíků různých typů a značek plus několik desítek přídavných zařízení. Výše uvedený počet kvalitních vysokozdvižných vozíků se snažíme dále zvyšovat, abychom mohli nabídnout svým zákazníkům co nejširší výběr. Disponujeme technikou jako paletové vozíky, ručně vedené zakladače neboli tak zvané retraky. Největší část tvoří čelní vozíky všech druhů pohonu od malých, s nosností okolo 600 kilogramů, až po kolosy s nosností 23 tun. Naší hlavní činností je prodej a výkup použité manipulační techniky na celém území České republiky, ale i v zahraničí. Při výkupu je naší předností rychlost a možnost okamžité platby v hotovosti.

V naší nabídce naleznete jak vysokozdvižné vozíky se spalovacím motorem (DIESEL, BENZIN, LPG), tak i vozíky AKUMULÁTOROVÉ různých nosností a parametrů.

Naše společnost se převážně zaměřuje na prodej použité manipulační techniky, avšak nabízíme i techniku novou.

Použitá technika

Nabízíme k prodeji vozíky všech značek, které jsou na našem trhu k dostání. Kromě vozíků tuzemských výrobců jako je DESTA, TRANSPORTA a BELET lze u nás sehnat vozíky všech renomovaných zahraničních značek jako je LINDE, JUNGHEINRICH, YALE, CLARK, TOYOTA, HYSTER, STILL, KOMATSU, NISSAN, BALKANCAR a jiné.

Nová technika

V současné době spolupracujeme s výrobci vysokozdvižných vozíků značky BELET a BALKANCAR. Nabízíme veškerý sortiment z jejich aktuální nabídky. Jsme schopni poskytnout stejné podmínky jako samotní výrobci. Obě značky nabízejí široký sortiment výrobků od paletových přes ručně vedené až po speciální čelní vozíky o velkých kapacitních možnostech.

Další činností firmy je poskytování servisu nejen na veškeré vozíky, které nabízíme, ale i na vozíky, které neprošly našima rukama. Nemalou část naší práce věnujeme také opravám vozíků a to od základní nutné údržby až po kompletní generální opravy, jinak také zvané repase. Tímto se dostáváme k dalšímu bodu našich skladových zásob a tím jsou vozíky repasované. Repasování pro nás znamená: kompletní rozebrání vozíku a kontrola všech součástí, oprava nebo výměna poškozených nebo opotřebovaných částí, dále také důkladné očištění a následné zpětné složení vozíku. Při této opravě se provádí také kompletní lakování, dodají se nové pneumatiky a provozní náplně včetně filtrů. Provádíme také další možné úpravy dle přání zákazníka a tedy i Vašeho, jako jsou instalace osvětlení, zkompletování kabiny, instalace přídavných zařízení a úprava ovládacích prvků, vše ke spokojenosti zákazníka.


Před GO

Po GO

Naše společnost, kromě již uvedených činností, také zajišťuje dodávku náhradních dílů na vozíky všech značek a také přídavná zařízení dle přání zákazníka a technických možností vozíků. V této oblasti si počínáme opatrně a snažíme se co nejlépe zákazníkovi poradit, jaký typ zařízení a s jakými vlastnostmi se na jeho vozík a do jeho provozu hodí. Tuto službu samozřejmě nabízíme i při prodeji samotných vozíků, protože spokojený zákazník je pro nás hlavním cílem.

Financování

Našim zákazníkům nabízíme více možností, jak mohou financovat nákup námi nabízeného stroje. Jednou z forem je například finanční leasing. Spolupracujeme s několika leasingovými společnostmi, které nabízí zajímavé produkty, jako jsou leasing s nulovou akontací a dobu až šedesát měsíců splácení. S možností měsíčního nebo čtvrtletního placení splátek podle vyhovujících parametrů zákazníka. Veškeré potřebné formality vyřídí naši pracovníci za Vás, stačí jen dodat potřebné podklady. Další možností je také u nás nakoupit vozík s využitím odprodeje Vašeho starého vozíku do protihodnoty.

Také jsme schopni vyjít našim zákazníkům vstříc s dopravou z našich skladů do místa určení. Zajistíme dopravce a popřípadě i vyložení vozíku. Dopravu sháníme pro zákazníky co nejlevnější a to pomocí vytěžování a vybráním vhodného typu automobilu. Jsme schopni zajistit malé dodávky, klasické kontejnery, standardní nákladní valníky, návěsy, ale i speciální přepravníky a podvalníky k přepravě nadměrných a nadrozměrných nákladů.

Veškeré tyto služby jsme schopni poskytnout díky koordinované společné práci. Kde začínáme od prvotního kontaktu přes domluvu a uskutečnění případných technických úprav v našich dílnách, až po samotné předání vozíku u zákazníka s vyřízením veškerých potřebných dokladů k provozování a zaškolení jak vozík provozovat. Tyto služby poskytují naši lidé po dohodě a jsou k dispozici na telefonu téměř 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Další předností je kapacita skladů, kde je veškerá technika uskladněna a tím chráněna proti povětrnostním vlivům.

Navštivte naše webové stránky http://www.vzv.cz.

Autor: Josef Plocek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek