Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 17.5. – svátek slaví Aneta

Traktory Antonio Carraro řady ERGIT 100

Zveřejněno: 29. 9. 2009

Společnost PEKASS a.s., výhradní dovozce a distributor traktorů Antonio Carraro v České republice, nás v červenci pozvala na tiskovou konferenci u příležitosti předvedení nové řady traktorů ERGIT 100.

Představení této novinky proběhlo v areálu ranče HORSE ACADEMY u Velkých Popovic.

Zástupci firmy PEKASS, Ing. Miroslav Pilz – předseda představenstva, Ing. Radek Mašek – produktový manažer a Mgr. Mirko Drkal za oddělení marketingu a propagace, nás přivítali a v krátkosti představili firmu PEKASS. Vzápětí společně s dalšími kolegy slavnostně odhalili slíbené „krásky” – traktory Antonio Carraro řady ERGIT 100.

Historie a současnost

Společnost PEKASS byla založena v roce 1991 a v současné době má devět středisek po celé republice, přes 100 zaměstnanců a v loňském roce dosáhla obratu přes 750 mil. Kč.

Pod jménem PEKASS dnes najdeme široký sortiment zemědělské, komunální či silniční techniky. Firma dodává špičkové německé traktory a zemědělské stroje FENDT, švédské pluhy ÖVERUM, postřikovače HARDI, kypřiče a podmítače HORSCH, dále pak výrobky značek PÖTTINGER, KRAMPE, KOTTE, ANNABURGER, KRAMER, BOGBALLE, ale i sedačky GRAMMER či navigace GPS pro precizní zemědělství TRIMBLE. Nabídka pro komunální a silniční sféru obsahuje komunální traktory a ostatní silniční techniku RASCO, štěpkovače JMB, dále pak výrobky značek AB BOHEMIA, WESTA, ATC, SAUTER či sněhové řetězy od firmy RUD.

Společnost PEKASS zajišťuje kromě prodeje také import a servis speciálních strojů pro údržbu travnatých ploch, úklid veřejných prostranství a komunikací, zimní údržbu, apod.

Revoluční koncepce

Nový design, nové motory stupně 3A, nové převodovky, vývodové hřídele až do 100 koní a dvouletá záruční doba, to vše mají traktory Antonio Carraro řady ERGIT 100.

Nejnovějšími modely řady ERGIT 100 jsou TGF 9800 a 10400, TRX 7800, 8400, 9800 a 10400, TRG 980 a 10400, TTR 7800, 9800 a 10400, SRX 8400, 9800 a 0400.

Revoluční koncepce u této řady traktorů Antonio Carraro je provedená od kapoty motoru k novým světlometům, nárazníkům a novému bullbaru.

Na první pohled upoutá prosvětlená a prostorná kabina Starlight. Ta je nyní díky novému zaoblenému tvaru profilu tzv. „žraločí tlamy” ještě komfortnější a kompaktněji tvarována. Superkompaktně je řešena kabina Protector 100 a vnitřní tlak je digitálně regulován. Displej AIRCONTROL, který je instalován u přístrojové desky, ukazuje v reálném čase specifická data o tlaku. Vzduch, který se v kabině Protector 100 dýchá, je absolutně čistý. Kabina je schválena podle evropského bezpečnostního předpisu 86/298.

Bullbar to je nový strukturovaný prvek z ocelové roury pro ochranu chladiče a kapoty motoru. Nese ve své struktuře tažný hák, přípoje hydrauliky a přídavná závaží. Doplňková závaží se jednoduše vkládají do struktury karoserie traktoru, rozchod kol a rozměry traktoru zůstávají nezměněny. Elegantní ochranné mřížky chrání světlomety před poškozením. Nový rychlozávěs Slide je zapuštěn v zadním zdvihacím zařízení a umožňuje jeho polohami nastavit nejrůznější varianty využití traktoru. Joystick je nainstalován u loketní opěrky sedadla řidiče, a tím se dá stroj nejjednodušším způsobem ovládat v obou směrech jízdy. Ekologický motor s chlazením plnicího vzduchu a EGR odpovídá aktuálním evropským normám „stupeň 3A”. Výhodou je pohodlné otevírání kapoty motoru pro běžnou a mimořádnou údržbu.

Nezanedbatelná je i dvouletá záruční doba. Zkrátka řada traktorů Antonio Carraro ERGIT 100 je revoluční, vhodná jak pro zemědělství, tak pro komunální a zahradní sféru.

Po představení nové řady traktorů Antonio Carraro ERGIT 100, proběhly zkušební a soutěžní jízdy zručnosti mezi kužely. Vše umocňovalo slunečné počasí, příjemné prostředí, milá obsluha a vstřícní zaměstnanci firmy PEKASS.

Leasing šitý na míru

Firma PEKASS nabízí nejen kvalitní techniku a dobré servisní služby, ale snaží se neustále průběžně posilovat servisní zázemí.

Záruční servis do 24 hodin není pouze reklamním sloganem, ale skutečností, která v jiných oborech rozhodně není standardem. Významným nástrojem podpory prodeje je leasing. Tato služba je nabízena zákazníkovi pod heslem „Leasing šitý na míru”. Zákazníkovi šetří jeho čas i náklady.

Děkujeme za pozvání a přejeme firmě PEKASS ty správné zákazníky.

Autor: Vladimíra Štěpánková
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Za novinkami JCB do předváděcího centra v Anglii

Zveřejněno 15.5. Světoznámý výrobce stavebních strojů JCB letos ohlásil uvedení hned několika produktových novinek na trh. Jejich premiéru pro média pojal ve slavnostním stylu, když do svého továrního předváděcího centra v Anglii pozval novináře z celého světa. Ve… celý příspěvek

Přivítejme řadu F-LINE. Černý kůň v segmentu nákladních vozidel pro stavebnictví vstupuje na trh

Zveřejněno 13.5. V České republice prostřednictvím oficiálního importéra značky Ford Trucks, společnosti F TRUCKS a.s., začíná prodávat dlouho očekávaná řada nákladních vozidel F-LINE. Nové modely budou dostupné jako silniční nákladní vozidla, vozidla pro… celý příspěvek

Pásová rýpadla CASE na výhodné splátky, s rozšířeným servisem a telematikou zdarma

Zveřejněno 10.5. S atraktivní a výhodnou akcí na nákup skladových pásových rýpadel CASE řady E (CX210E, CX250E a CX300E ) v hmotnostní třídě 21–30 tun přichází v těchto dnech tuzemský dealer této značky, společnost AGROTEC servis s.r.o. Tyto špičkové stroje lze nyní… celý příspěvek