Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 17.5. – svátek slaví Aneta

Tradice zavazuje

Zveřejněno: 21. 10. 2009

Firma BC Stavo z Plzně oslaví brzy patnáct let od svého založení. Obecně se zabývá obchodem se stavebními stroji a náhradními díly na jejich provoz. Oblíbenou specialitou jsou zánovní stroje pro zemní práce s nepatrným proběhem a podstatným cenovým rozdílem oproti strojům novým.

V dnešní ekonomické situaci se jedná o velmi zajímavé řešení nejen pro živnostníky a malé firmy, ale i pro firmy větší a úspěšné, které umějí šetřit na správném místě. Dalším hitem jsou kvalitní a přitom levné spotřební díly pro provoz zemních a stavebních strojů: zuby a břity lžic a lopat, komponenty pásových podvozků a filtry. V neposlední řadě pak běžné i specializované příslušenství zemních strojů, zvyšující jejich využití a snižující závislost firem na specializovaných subdodavatelích: demoliční nástroje, drticí a třídicí lžíce, vrtací nástavce atd.


Tradiční komoditou společnosti jsou zánovní rypadlo-nakladače

Náhradní díly

Oblast vyžadující náročnější technickou erudici je bezesporu obchod s obecnými náhradními díly na stavební stroje bez ohledu na jejich značku. Pracujeme i se zákazníky, kteří často nemají katalog náhradních dílů a někdy ani na svých strojích štítek s výrobním číslem a přesto jim dokážeme úspěšně posloužit a na objednávku jim příslušný díl zajistit v náležité kvalitě za velmi příjemných cenových relací.


Speciální příslušenství jako např. frézovací lžíce pro citlivé rozrušování a současnou nakládku

Zkušenosti z uplynulých téměř patnácti let nebyly jen pozitivní: Nedávno jsme vstoupili i na tenký led obchodu s malými čínskými zemními stroji. Ač jejich kvalita série od série rostla a dnes dosahuje u námi zvolené značky celkově světového průměru, množství drobných na naše poměry kuriózních poruch, problémy s dodávkami náhradních dílů a s technickou podporou výrobce nás zatím přiměly tyto aktivity pozastavit.


Každým rokem desítky dodaných minirypadel za zajímavé ceny

Od září na nové adrese

Firma BC Stavo s.r.o. s know-how vytvořeným vlastním obchodně-technickým a servisním úsilím podporovaným dlouholetým úzkým kontaktem se stavebními a těžařskými firmami je připravena vám posloužit od září na nové adrese (vzdálené necelý 1 km od původního sídla): Plzeňská 61/3, Plzeň-Křimice. Vaše požadavky jsou vítány na tel. 378 609 988 nebo na e-mailové adrese bcstavo@bcstavo.cz. Návštěvy zde jistě rovněž uvítají perfektní parkovací možnosti. Případně se můžete se sortimentem seznámit na webové stránce www.bcstavo.cz, kde jsou nyní poctivě aktualizovány nabídky zánovních a použitých strojů. Ty nejsou vyčerpávající, avšak podle vašich požadavků zajistíme prakticky jakýkoli stavební stroj.


Mírně použité silniční stroje jsou zajímavou alternativou oproti strojům novým

Na velikosti (námi dodávaných strojů) nezáleží
Autor: Martin Čížek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Inspirujících 30 let společnosti NorWit. Z garážové firmy k respektovanému dodavateli stavební techniky

Zveřejněno 17.5. Společnost NorWit, s.r.o., která patří k zavedeným tuzemským dodavatelům stavební techniky, oslaví brzy 30 let na trhu. Její historie je příběhem o tom, jak se z garážové firmy založené na počátku devadesátých let postupně stala respektovaná… celý příspěvek

Za novinkami JCB do předváděcího centra v Anglii

Zveřejněno 15.5. Světoznámý výrobce stavebních strojů JCB letos ohlásil uvedení hned několika produktových novinek na trh. Jejich premiéru pro média pojal ve slavnostním stylu, když do svého továrního předváděcího centra v Anglii pozval novináře z celého světa. Ve… celý příspěvek

Přivítejme řadu F-LINE. Černý kůň v segmentu nákladních vozidel pro stavebnictví vstupuje na trh

Zveřejněno 13.5. V České republice prostřednictvím oficiálního importéra značky Ford Trucks, společnosti F TRUCKS a.s., začíná prodávat dlouho očekávaná řada nákladních vozidel F-LINE. Nové modely budou dostupné jako silniční nákladní vozidla, vozidla pro… celý příspěvek