Dnes je 19.3. – svátek slaví Josef

Svet-oleju.cz si získává přízeň tuzemských zákazníků. Nákup na jedné adrese a bez stresu

Zveřejněno: 19. 11. 2022

O e-shopu na oleje a maziva Svet-oleju.cz se ve stavební branži často mluví. Tato „speciálka“ se na trhu objevila přibližně před čtyřmi roky a velmi záhy rozčeřila vody prodejců olejů. Za e-shopem stojí parta lidí, kteří se v olejářské branži pohybují na různých úrovních přes dvacet let a právě kolem roku 2019 se spojili pod tuto značku, aby zde zúročily své zkušenosti a kontakty.

Nalévání motorového oleje do motoru. Ilustrační foto. (foto SIGAUS, Wikimedia, CC BY-SA 4.0)

Sortiment e-shopu Svet-oleju.cz se neustále rozšiřuje a optimalizuje podle poptávky ze strany zákazníků. Typické je, že tu svůj olej nebo provozní kapalinu najde jak běžný „maloobchodní“ spotřebitel (motorista), tak třeba velké logistické, stavební nebo zemědělské firmy. Jejich nákupčí oceňují možnost nakoupit maziva v sudových baleních (nejčastěji 60 nebo 208 l) a fungující podporu, která se v sortimentu vyzná a dokáže přesně specifikovat také dostupnost konkrétního zboží na trhu nebo poradí s možnými alternativami pro konkrétní mazivo. To je obzvláště cenné v době, kdy koronavirová pandemie zpřetrhala řadu dodavatelsko-odběratelských vztahů a u některých položek na trhu dochází k výpadkům v dodávkách. Pro tyto případy zřídily ve Světě olejů informační linku (telefon, e-mail), na kterou se může zákazník obrátit, není-li si jistý s výběrem nebo dostupností dané položky. Obzvláště u specializovaných maziv je tato vzdálená podpora hodně užitečná a i díky ní e-shop zásobuje stále více firem v segmentu stavebnictví a těžby.

Pojďme se ale podívat na konkrétní sortiment e-shopu. V oblasti stavební a zemědělské techniky tu seženete snad vše, na co si vzpomenete: motorové oleje, hydraulické oleje, oleje pro automatické převodovky/měniče, převodové oleje (do diferenciálu), víceúčelové oleje (brzdové a jiné olejem chlazené systémy stavebních, důlních a silničních strojů či zařízení; traktorů, kombajnů aj.). Sortiment zahrnuje rovněž oleje a maziva pro průmysl (jedná se například o obráběcí oleje a kapaliny, oleje pro kluzná vedení, oleje pro plynové motory, turbíny, generátory apod.).

Majitele stavební a zemědělské techniky jistě osloví také bohatá nabídka provozních kapalin, jako jsou aditiva do olejů a paliv, AdBlue kapaliny, čističe, údržbové kapaliny apod. Z dostupných plastických maziv lze zakoupit například maziva na bázi bentonitu, kalciového-litného mýdlo, nebo na bázi polymočoviny. Co se týče prodávaných značek, převažují renomovaní výrobci jako Mobil, Castrol, Shell, Total, Elf, John Deere nebo Mannol.

Proč nakupovat na Svet-oleju.cz?

  • Profesionální technická podpora při výběru a aplikaci oleje/maziva
  • Nejširší sortiment na trhu
  • Speciální maziva a oleje
  • Velkoobchodní balení
  • Konkurenceschopné ceny

E-shop Svet-oleju.cz se na tuzemském trhu evidentně prosadil. Svědčí o tom nejen nárůst zákazníků, ale rovněž rozšiřující se sortiment, férové ceny a kladně hodnocené služby. K oblíbenosti přispívají speciální prodejní akce, slevy pro registrované uživatele, nebo široké možnosti dopravy a platby. Mezi dopravci jsou zastoupeni ti nejznámější (PPL, GEIS, WeDo); při objednávce nad 5 000 Kč je navíc dopravné zdarma. V současnosti se připravuje také informační newsletter pro stávající zákazníky, který bude v nepravidelných intervalech nenásilně informovat o novinkách v sortimentu i službách. Svět olejů zkrátka patří do oblíbených položek webového prohlížeče každého motoristy, ať už laiky nebo profesionála.

 

Nové

Neúnavný pracant Rokbak a první 50tunové rýpadlo LiuGong v Čechách

Zveřejněno 18.3. Sezonu předváděcích akcí pod širým nebem zpravidla na začátku roku zahajuje DEMO TOUR – velká předváděčka v lomu Kalcit v Brně Líšni, kterou společně se svými partnery pořádá prodejce stavebních strojů, společnost Austro Baumaschinen. Mezi letošními… celý příspěvek

Trimble úspěšně dokončil test plně autonomního zemního válce!

Zveřejněno 15.3. Společnost Trimble poprvé přímo na stavbě otestovala plně autonomní zemní válec, čímž učinila další důležitý krok k naplnění vize autonomní mobility. Standardní platforma Trimble Earthworks, určená i pro autonomní řízení instalovaná na zemním válci… celý příspěvek

Tatra ukázala vozidlo Force e-Drive poháněné vodíkovými palivovými články

Zveřejněno 13.3. V říjnu loňského roku měl v rámci konference H2 Fórum 2023 premiéru vůz na podvozku Tatra Force třetí generace s pohonným systémem využívajícím vodíkové palivové články. Vývoj vozidla probíhá v rámci pětičlenného konsorcia, vedeného společností ÚJV… celý příspěvek