Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Stavební stroje HERKULES PLUS a HERKULES FRONT

Zveřejněno: 27. 8. 2012

Stroje vyráběné společnosti N.O.P.O.Z.M. s.r.o. Slatiňany se v posledních letech začínají stále více uplatňovat i ve stavebnictví. Jedná se především o stroje vyráběné pod obchodním názvem HERKULES.

Stroje HERKULES, rovněž určené pro stavbu a údržbu polních a lesních cest, se vzhledem ke svým užitným a konstrukčním vlastnostem prosazují při zakládání staveb. Jedná se především o stavby, kde je nutné velice přesné urovnání povrchu před pokládkou asfaltu, betonu nebo zámkové dlažby.

Motto: Nízké náklady a vysoká přesnost

Ideální je osazení těchto strojů laserovým řídícím systémem. Takto vybavený stroj umožní vyrovnání ploch s přesností několika milimetrů.

HERKULES PLUS

Konstrukční uspořádání strojů HERKULES PLUS umožňuje jejich agregaci od traktorů přes teleskopické manipulátory, traktorbagry, čelní hydraulické nakladače až po smykem řízené nakladače. Kompaktní uspořádání stroje, jehož hydraulický systém umožňuje urovnání pozemku v podélném i příčném směru zároveň, oceňují především majitelé, kteří jsou nuceni pracovat uvnitř hal a ostatních pevných ohraničených prostor. Konstrukce stroje HERKULESU PLUS, který je určen pro agregaci s traktorem o minimálním výkonu 50 kW, umožňuje rozhrnování stavebního materiálu přímo z navezených hromad.

HERKULES FRONT

HERKULES FRONT je určen pro čelní agregaci. Pomocí upínacího zařízení, které rovněž firma na přání zákazníka dodává, je možné provést montáž na čelní hydraulické nakladače, traktorbagry, teleskopické manipulátory a smykem řízené nakladače. Rovněž konstrukce tohoto stroje umožňuje při jednom přejezdu pozemku urovnat povrch ve dvou rovinách současně. Samozřejmostí je montáž laserového navádění.

Veškerým zájemcům o informace na výše popsané stavební stroje zdarma zašleme předváděcí CD a prospekty.

Autor: Ing. Josef Novák
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek