Nové stroje CASE skladem | AGROTEC servis s.r.o. (casece.cz)
Dnes je 17.6. – svátek slaví Adolf

Společnost Hydraulikservis I rozšířila půjčovnu stavebních strojů

Zveřejněno: 24. 5. 2024

Známá adresa pro opravy a repase stavebních strojů a zároveň spolehlivý dodavatel náhradních dílů a maziv pro stavební techniku – to je společnost Hydraulikservis I z Bohuňovic u Olomouce. Aby mohla vyjít vstříc zákazníkům, kteří jim do opravy svěří svůj stroj, rozšířila tato firma v posledním roce významně portfolio strojů, určených k pronájmu.

Kolové rýpadlo Hydrema MX16G je možné si v HS1 zapůjčit k dlouhodobému pronájmu a vyzkoušet si v praxi jeho přednosti a kvality.

V současné době jsou ve společnosti Hydraulikservis I (dále jen HS1) schopni pokrýt poptávku zákazníků desítkou strojů značek Caterpillar a Volvo. V nabídce nechybí dále stroje dánského výrobce Hydrema, kterého HS1 v České republice zastupuje, konkrétně patnáctitunové kolové rýpadlo a kolové dampry s kloubem. Půjčovna působí na dvou pobočkách; kromě Bohuňovic také v Mostu. „Poptávka po servisních službách a specializovaných opravách stavebních strojů rok od roku roste. V souvislosti s tím navyšujeme kapacity našeho servisu a výrazně jsme zapracovali také na dalších poprodejních službách jako je pronájem stavebních strojů,“ říká k letošním novinkám Jiří Trnka, majitel a jednatel společnosti.

V seznamu strojů k zapůjčení, který najdete v přiloženém boxu, figurují tři kolové nakladače Cat a Volvo, tři pásová rýpadla (Cat a Hydrema), dva dampry (Hydrema) a pásový dozer (Cat). Primárně jsou tyto stroje k dispozici stálým zákazníkům HS1, kteří potřebují náhradu za opravovaný stroj, nebo tuto techniku využijí například při zvýšené poptávce po těženém materiálu, při nějaké větší jednorázové zakázce a podobně. Doba pronájmu je individuální a podle momentálních kapacit se pohybuje v podstatě od dvou dnů až třeba po celoroční dlouhodobý pronájem.

Etalon spolehlivosti – nakladač Cat 980H společnosti HS1 je součástí nájemní flotily společnosti HS1.
Etalon spolehlivosti – nakladač Cat 980H společnosti HS1 je součástí nájemní flotily společnosti HS1.

Spolupráce s HS1 se vyplácí

Výhodou pro uživatele je, že dostane do ruky prověřený stroj ve velmi dobrém technickém stavu a s požadovaným typem příslušenství. Cenové sazby jsou nastaveny transparentně a jsou odstupňované nejen podle délky pronájmu, ale i v závislosti na typu spolupráce s HS1. „Naším cílem je, aby u nás zákazník dostal komplexní službu. Pokud má jednoho dodavatele, který mu stroje servisuje, prodává, dodává k nim náhradní díly a ještě i pronajímá, může ušetřit hned několikrát,“ dodává Jiří Trnka. V HS1 si zakládají na individuálním přístupu. Seznam požadavků, které tu jsou schopni vyřešit, je obsáhlý a zahrnuje třeba hledání konkrétního bazarového stroje na trhu, generální opravy strojů, výrobu příslušenství na míru, dodávku převodovek, hydraulických a motorových komponentů za velmi výhodné ceny nebo zajištění požadovaného typu stroje pro dlouhodobý pronájem. Jak nám prozradil Jiří Trnka, v HS1 využívají širokou síť kontaktů na partnerské dodavatele a pokud poptávaný stroj nemají zrovna v nabídce nebo je zapůjčený, umí většinou zákazníkovi nabídnout nějakou alternativu.

Seznam strojů v půjčovně Hydraulikservis I

  • Kolové nakladače: Cat 908, Volvo L70B, Cat 980 H
  • Pásová rýpadla: Cat 303C CR (kompakt), Cat 320B, Cat 322 B
  • Kolové rýpadlo: Hydrema MX16G
  • Dampr: Hydrema 912 F / 912 G
  • Pásový dozer: Cat D6R

O společnosti HS1

Společnost Hydraulikservis I z Bohuňovic u Olomouce se na trhu prosazuje díky svému více než 20letému know-how v oblasti oprav a servisu stavebních strojů, přičemž jejich záběr je široký. Opravit tu zvládnou nejmenší minirýpadlo stejně jako 50tunový demoliční bagr. Vedle oprav tu provádějí také komplexní repase strojů a příslušenství; náhradní a údržbové díly, oleje, maziva a veškeré příslušenství si zákazníci objednají v jejich přehledném e-shopu. Společnost je prodejcem kvalitních stavebních strojů dánského výrobce Hydrema. Více informací o činnosti firmy Hydraulikservis I, stejně jako zmíněný e-shop s mazivy a díly, najdete na webové stránce www.hs1.cz.

Autor: Jan Rybář
Foto: HS1

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.

Přečtěte si také

 

Nové

TEREX Titan byl čtvrt století největším damprem na světě

Zveřejněno 12.6. Terex 33-19 „Titan“ byl prototyp třínápravového terénního dampru nejtěžší třídy. Stroj s diesel-elektrickým pohonem byl smontován v roce 1973 v Kanadě divizí Terex, spadající pod společnost General Motors. Po prvotních záměrech byl nakonec… celý příspěvek

Věžový jeřáb od AMS se 100metrovým výložníkem je na dnešní poměry raritou

Zveřejněno 10.6. Německý výrobce věžových jeřábů AMS Kranbau Arneburg představil loni v červnu odborné i široké veřejnosti nejnovější jeřáb koncepce Flat-Top se 100metrovým výložníkem – model s typovým označením AMS AK 810. Věžový jeřáb s takto dlouhým výložníkem je… celý příspěvek

Proč se vyplatí svěřit podvozek stavebního stroje firmě RENOMAG?

Zveřejněno 7.6. Stálice v oblasti prodeje, výroby a oprav příslušenství pro stavební stroje – to je RENOMAG spol. s r.o. z Rosic u Brna. Společnost má již od roku 1993 ve svém portfoliu široký sortiment podvozkových dílů pro bagry, buldozery a další stavební stroje… celý příspěvek