Dnes je 10.5. – svátek slaví Blažena

Snow party Mercedes-Benz

Zveřejněno: 4. 5. 2009

Počátkem února pořádala společnost Fa RENE s.r.o. pro fanoušky značky Mercedes-Benz v areálu Relax parku v Peci pod Sněžkou předváděcí akci. Zájemci měli možnost vyzkoušet a otestovat osobní a užitková vozidla s pohonem všech kol.

V náročném horském a zasněženém terénu se představily vozy Mercedes-Benz 4 MATIK a 4×4, G 320 CDI, GL 320 CDI, GKL 320 CDI, GKL 350, ML 320 CDI, ML 350, 2×R 320 CDI, C 320 CDI, S 320 CDI, VIANO 2,2 CDI 4×4, SPRINTER 318 CDI S/mixto 4×4.

Účastníci Snow party se mohli těmito vozidly nejen svézt, ale také si vyzkoušet jejich jízdní vlastnosti přímo za volantem. Je nutno říci, že o jízdy byl obrovský zájem a testování probíhalo celou dobu konání akce.

Příjemným doplněním byla také možnost vyzkoušet si jízdu na sněžných skútrech a čtyřkolkách.

Relaxační odpoledne

Součástí velmi silně navštívené akce byl také doprovodný program, který zahrnoval například jízdu na bobové dráze, jízdu na kladce přes údolí či testování lyží Atomic na blízké sjezdovce. Celou party moderoval Aleš Valenta, se kterým si mohli jeho příznivci popovídat v blízkém ski baru. Nechybělo ani bohaté občerstvení v průběhu celé akce.

Sněhu bylo dostatek, a i přes nepříliš jasný den se celá akce vydařila. Na dotaz nám paní Stašová za Fa RENE s.r.o. potvrdila, že akci budou určitě opakovat v příštím roce. Tak se budeme těšit na SNOW PARTY 2010.

Snow party společnosti Fa RENE s.r.o., která se konala 6. 2. 2009 v Peci pod Sněžkou, vám přiblíží videozáznam, který naleznete společně s elektronickou verzí článku na www.stavebni-technika.cz.

Autor: Ing. Hana Solařová
Foto: Hana Solařová
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pásová rýpadla CASE na výhodné splátky, s rozšířeným servisem a telematikou zdarma

Zveřejněno 10.5. S atraktivní a výhodnou akcí na nákup skladových pásových rýpadel CASE řady E (CX210E, CX250E a CX300E ) v hmotnostní třídě 21–30 tun přichází v těchto dnech tuzemský dealer této značky, společnost AGROTEC servis s.r.o. Tyto špičkové japonské stroje… celý příspěvek

Fanoušci techniky Komatsu si dali sraz na akci Pamětník 2024

Zveřejněno 8.5. Oblíbená předváděcí show společnosti KUHN-BOHEMIA a jejich partnerů se letos podruhé pod názvem Pamětník (dříve Marokánka) odehrála na březích krásného jezera Štít u Chlumce nad Cidlinou. Dne 18. dubna, tedy těsně před uzávěrkou tohoto vydání, se na… celý příspěvek

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek