Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Služby firmy Carraro poskytované prostřednictvím společnosti B.Z. Agency

Zveřejněno: 24. 9. 2016

Společnost B.Z.Agency s.r.o., autorizovaný distributor firmy Carraro pro Českou a Slovenskou republiku, rozšířila nabídku náhradních dílů Carraro pro stavební stroje a zemědělské traktory. Je schopna zajistit až 60 000 nejrůznějších položek náhradních dílů ve velmi krátkých dodacích lhůtách.

Dodávky náhradních dílů a komponentů

B.Z Agency s.r.o. nabízí náhradní díly uživatelům, kteří ve svých strojích (zemědělských traktorech, stavebních strojích, manipulační technice, nákladních autech) mají zabudované komponenty od firmy Carraro. Jedná se zejména o značky Terex, Fermec, Volvo, Kramer, Komatsu, Claas, Zetor, New Holland, Case, Faresin, Dieci, Deutz-Fahr, Caterpillar, Bucher, Bobcat, Hydrema, John Deere, O&K, McCormick, Manitou, Same, Venieri, Takeuchi, Atlas Copco, JCB, Jungheinrich, Yale a řady dalších značek.Pro identifikaci správného dílu je nutné sdělit požadované Carraro 6 místné číslo nebo katalogové číslo OEM.

Dodávky renovovaných komponentů „reman program”

V tomto případě se zašle do Carrara vadný komponent a výměnným způsobem se vrátí již opravený. Na tento výrobek je poskytována roční záruka a sleva 30 % proti komponentu novému. Dopravu tam a zpět hradí zákazník.

Sady montážního nářadí

Carraro připravilo pro servisní střediska dodávky speciálního montážního nářadí, které je vždy připraveno v sestavě na ucelené řady náprav a převodovek.

Pro profesionální vybavení dílen nabízí Carraro v různé konfiguraci i speciální podstavce pro uchycení a snadnou manipulaci opravovaných komponentů „work bench” (nápravy, převodovky, zadní mosty, diferenciály).

Oleje Carraro

Pro zajištění provozuschopnosti svých komponentů má Carraro ve svém portfoliu také vlastní řadů olejů, které byly vyvinuty ve spolupráci s firmou Fuchs. Jsou dodávány v kanystrech o objemu 5, 10, 20 a 200 litrů.

Pro zajištění správného mazacího intervalu odpružených náprav nabízí Carraro mazací soupravu „easy lub”, která přivádí ke každému mazacímu místu mazací medium ve správném množství a ve správnou dobu, což prodlužuje životnost komponentu.

Multifunkční diagnostika

Pro diagnostiku Carraro nabízí multifunkční sadu „Carraro DiaGnoSys”, která byla vyvinuta ve spolupráci s firmou TEXA a která je využitelná nejen pro výrobky Carraro, ale i pro automobily, kamiony, motocykly, lodě a další výrobky. Tato sada detekuje závady na motorech, převodovkách a nápravách.

Pro autorizované distributory a servisy pořádá Carraro pravidelná technická školení.

Veškeré potřebné informace sdělíme v našem prodejním skladě na adrese: Havlíčkova 1060, 664 42 Brno -Modřice telefon: +420 547 219 010, mobil: +420 602 544 881.

Autor: Ing. Zdeněk Protiva
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek