Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 6.5. – svátek slaví Radoslav

Sedmý ročník předváděcí akce stavební a automobilové techniky

Zveřejněno: 16. 1. 2009

Společnost Milan Král s.r.o., která zastupuje v jižních Čechách značky Mercedes – Benz, Jeep, Chrysler, Dodge, Opel, Chevrolet a Mitsubishi Fuso, disponuje v Českých Budějovicích dvěma prostornými autosalony, servisem vybaveným moderním zařízením a diagnostikou pro opravy osobních i nákladních vozidel. Zákazníkům nabízí vysoce kvalitní servis a také zajímavé akce, na nichž si lze vozy vyzkoušet.

Krátce o společnosti

Již sedmým rokem tato společnost připravuje pro své zákazníky velmi atraktivní akci, na níž si každý zájemce může prakticky vyzkoušet jízdní vlastnosti různých vozidel Mercedes-Benz – modelových řad Actros, Axor i Atego se sklopnými stavebními nástavbami.

Pro letošní ročník společnost zvolila datum 25. září v době od 10:00 do 16:00 hod. a již známé místo – lom společnosti Kámen a písek spol. s r.o., nacházející se u obce Plešovice, směrem na Český Krumlov, v blízkosti kláštera Zlatá koruna.

Již tradičně se jako spolupořadatel účastní společnost Kuhn – Bohemia a.s. se svými stavebními stroji značky Komatsu.

Výstava strojů

Road-show v lomu každoročně doplňuje statická výstava těchto stavebních strojů, k vidění jsou zde i atrakce, při nichž řidič-specialista dokáže například lžicí kolového nakladače rozloupnout jablko položené na kapotě osobního vozidla či z ní zvednout krabičku zápalek. Hladinu adrenalinu si můžete zvýšit díky offroadovým vozům značek Mercedes – Benz, Jeep, Dodge, Opel a Chevrolet.

Krátké jízdy se všemi vozidly vám každoročně připomenou fakt, že pro každý typ provozu (a to i na staveniště) je dobré zvolit specifické vozidlo. Pouze v takovém případě lze počítat s optimálním využitím parametrů vozu.

Společnost Milan Král s.r.o. zaujímá pevnou pozici na českém automobilovém trhu. Za 16 let své existence se stala úspěšnou a dynamicky se rozvíjející společností, známou mezi širokou veřejností i odborníky ve stavebnictví. Vedle prodejů automobilů značek Mercedes – Benz, Jeep, Chrysler, Opel, Chevrolet, Mitsubishi Fuso, Dodge nabízí i použitá vozidla a dílenský servis osobních i nákladních vozidel. Především jde o tyto služby:

  • klempířské a lakýrnické práce na profesionální úrovni
  • měření geometrie vozidel
  • měření účinku brzd
  • měření emisí a příprava STK jak osobních tak nákladních vozidel
  • prodej originálních náhradních dílů
  • rychlá likvidace pojistných událostí
  • možnost zapůjčení náhradního vozidla i zajištění mobility řidiče po dobu opravy

Koupí nového vozu samozřejmě péče firmy o zákazníka nekončí. Odborně vyškolený personál v oblasti servisních služeb je k dispozici od pondělí do soboty. Autorizovaný servis Mercedes-Benz je připraven 24 hodin denně zajistit opravu vašeho vozidla na místě poruchy. Hlásit se můžete na telefonním čísle: 602 271 840 pro osobní a užitkové vozy a na tel. 721 567 567 pro vozy nákladní. Mercedes-Benz je symbolem spolehlivosti a dlouhé životnosti, společnost Milan Král s.r.o. se všemožně snaží naplnit v této oblasti všechna vaše očekávání.

Autor: Iva Kalmusová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek