Dnes je 10.5. – svátek slaví Blažena

SANY na veletrhu INTERMAT 2009

Zveřejněno: 24. 4. 2009

Společnost SANY Heavy Industry Co., Ltd. patří mezi největší výrobce stavební techniky v Číně. Na veletrhu INTERMAT 2009 v Paříži se, dle posledních zpráv, bude prezentovat na venkovní ploše 5 017 m2, čímž bude největším vystavovatelem.

Společnost sídlí v oblasti Changsha a zaměstnává přes 15 000 zaměstnanců v řadě výrobních a vývojových center umístěných v několika různých oblastech Číny. Ve svém výrobním programu má téměř 110 typů stavebních strojů – jeřábové mechanismy, stroje pro pozemní a silniční stavitelství, mobilní čerpadla betonu, výrobny betonových směsí, válce, pásová rypadla, grejdry, buldozery, vrtné soupravy a další.

SANY obdržela řadu významných ocenění. Má 15 poboček po celém světě a její stroje jsou vyváženy do 110 zemí. Navíc investovala do výstavby továren v Indii, USA a Německu.

Jak informovali její zástupci na pre-INTERMAT konferenci, společnost se na veletrhu INTERMAT bude prezentovat na ploše 5 017 m2, čímž se stane největším vystavovatelem tohoto veletrhu. Na této ploše bude k vidění 20 strojů včetně čerpacích zařízení, silničních strojů, pásových jeřábů, strojů pro přístavy, vrtné soupravy a další. Určitě je nutno zmínit, že zde bude mít premiéru betonová souprava SANY, která se svojí délkou 72 m je v současné době nejdelší betonovou soupravou na světě.

Stroje SANY naleznete na ploše E5 a E9.

ND LOR Uničov, a.s. – autorizovaný zástupce značky SANY pro ČR

Stavební stroje značky SANY uvedl na český trh jako jediný autorizovaný zástupce SANY pro ČR společnost ND LOR Uničov, a.s. V základní nabídce jsou lopatová rypadla od 13 do 42 t, grejdry, čerpadla betonu s dosahem až 45 m. Sortiment strojů je postupně rozšiřován dle poptávky.

Pozvánka

Navštivte letošní největší veletrh stavební techniky INTERMAT 2009 v Paříži. Koná se od 20. do 25. dubna a SANY Heavy Industry Co.Ltd. zde bude vystavovat na ploše E5 a E9.


Plánek výstaviště
1 Zpracováno z materiálů získaných na pre Intermat konferenci v Paříži
Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pásová rýpadla CASE na výhodné splátky, s rozšířeným servisem a telematikou zdarma

Zveřejněno 10.5. S atraktivní a výhodnou akcí na nákup skladových pásových rýpadel CASE řady E (CX210E, CX250E a CX300E ) v hmotnostní třídě 21–30 tun přichází v těchto dnech tuzemský dealer této značky, společnost AGROTEC servis s.r.o. Tyto špičkové japonské stroje… celý příspěvek

Fanoušci techniky Komatsu si dali sraz na akci Pamětník 2024

Zveřejněno 8.5. Oblíbená předváděcí show společnosti KUHN-BOHEMIA a jejich partnerů se letos podruhé pod názvem Pamětník (dříve Marokánka) odehrála na březích krásného jezera Štít u Chlumce nad Cidlinou. Dne 18. dubna, tedy těsně před uzávěrkou tohoto vydání, se na… celý příspěvek

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek