Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

RUBBLE MASTER – cesta k úspěchu pokračuje

Zveřejněno: 17. 10. 2017

Drtiče a třídiče značky RUBBLE MASTER jsou garantem snadného ovládání, vysokého výkonu, nízkého příkonu a bezpečné práce, lze je nasadit i v extrémním prostředí. Využívají nejmodernějších konstrukčních prvků, patentů a vtipných konstrukčních řešení, a to zejména u exponovaných nebo problémových partií mobilních drtičů.

Příběh začíná odrazovým drtičem a hrubotřídičem RM

Recyklační historie stavební divize ŠEVČÍK GROUP s.r.o. je poměrně mladá. Pan Ševčík se o stroje RM začal intenzivně zajímat teprve na začátku roku 2013.

V březnu tohoto roku si poprvé pronajal stroj RUBBLE MASTER RM70GO! ke zpracování stavebního odpadu uloženého na recyklačním středisku Hrušovany nad Jevišovkou. V březnu 2014 si pan Ševčík začal vyřizovat zakázky již svým vlastním nově pořízeným mobilním odrazovým drtičem RM80GO!, na který mu pro jeho dobrou bonitu poskytl výrobce bezúročné půlroční financování prostřednictvím měsíčních splátek s následným odkupem stroje. V dubnu 2014 k drtiči RM80GO přibyl ještě malý použitý hrubotřídič RUBBLE MASTER HS3500.

Cesta k úspěchu začíná nabírat obrátky

Nejlepší filozofií pro rozvoj firmy je, pokud to samozřejmě eknomická situace dovoluje, stroje v tříletém rytmu obměňovat.

Pan Ševčík ze stavební divize ŠEVČÍK GROUP s.r.o. se k této filozofii hlásí a také k tomu říká:

Byl jsem s výkonem, spotřebou a v neposlední řadě pozáručním servisem RUBBLE MASTER spokojený, takže jsem o jine značce neuvažoval. Naší „starou” RM80GO! jsme letos vyměnili protiúčtem za novou RM90GO! Nová RM90GO! má silnější motor JOHN DEERE (6válec 194 kW při 1 800 rpm = ot./min) a vyšší hodinový výkon při stejném příkonu. Nový stroj RM90GO! má také možnost zavěšení nového typu třídiče nadsítného s variabilním výsypem zpět do násypky nebo k haldování vedle stroje. Podstatná byla rovněž při mém rozhodnutí nákupu nového stroje skutečnost, že stroj byl dodán s povolením k provozu i v sousedním Rakousku, které je v současné době pro naší firmu vedle domaciho trhu také velmi důležité.

Děkujeme panu Ševčíkovi za rozhovor a za redakci Stavební techniky a za dodavatele stroje RUBBLE MASTER mu přejeme hodně spokojenosti a úspěchů v podnikání.

Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek