Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 2.5. – svátek slaví Zikmund

Řešení neúnosných dodacích lhůt nových stavebních strojů

Zveřejněno: 24. 8. 2007

BC Stavo s.r.o. poskytuje rychlou dodávku nových spolehlivých pásových rypadel značky Sunward se zajištěnou zárukou a servisem a zánovních strojů s CE certifikátem prakticky všech značek.

Boom současného stavebnictví nejen u nás, ale po celé západní Evropě, v Rusku a v Asii klade značné nároky na výrobu stavebních strojů. Tytam jsou obvyklé dodávky ze skladu a několikatýdenní dodací lhůty se rychle změnily u řady výrobců na několikaměsíční. Zmíněná potřeba strojů zůstává v očích zákazníků nepokryta a tito buď nemohou poskytovat potřebné stavební kapacity, nebo je docilují pomocí strojů opotřebených, což bývá provázeno zvýšenou poruchovostí, a tak nižším výkonem a efektivitou.

Plzeňská firma BC Stavo s.r.o. má i pro zákazníky s naléhavou potřebou spolehlivých strojů dvě řešení.

První z nich je rychlá dodávka nových pásových rypadel značky Sunward hmotnosti od 1,7 t (brzy již od 0,8 t) do 13 t se zajištěným servisem, kde v případě financování na 36 měsíců je poskytována prodloužená tříletá záruka. Druhou odpovědí je nabídka zánovních použitých strojů s proběhem několika set hodin.


Obr. 1: Když moderní malé rypadlo a rychle - proč ne Sunward?

Rypadla Sunward

Mini- a midirypadla Sunward sestávají, stejně jako stroje jiných značek, z mnoha komponentů světových výrobců (motory, hydraulika, koncové převody, podvozky). Jsou zkonstruována mezinárodními týmy na technické univerzitě v Číně, montována tamtéž za dozoru evropských pracovníků v procesu dle ISO 9001 s využitím subdodávek zámečnických a kompletačních od tamních výrobců, kteří je rovněž dodávají pro renomované světové výrobce. Navíc stroje po dodání jsou dvakrát kontrolovány; jednou evropským dovozcem a podruhé námi. Případné nedostatky (prakticky se to týká jen drobných nedostatků na laku v důsledku přepravy) jsou odborně odstraněny. Samozřejmostí je certifikace CE a bohatá výbava těchto strojů, kdy i nejmenší mají dvourychlostní pojezd, hydraulicky roztahovatelný podvozek a přídavnou hydrauliku, od 3 tun hmotnosti pak standardně klimatizaci. Kabiny nejsou nijak stísněné a i „evropsky nadprůměrný strojník” zde nalezne dost pohodlí. Kromě námi skladovaných běžných dílů můžeme pohotově „sáhnout” do evropského skladu se 100% zásobením.

Tím vším chceme říci, že stroje Sunward našim zákazníkům poskytnou minimálně stejné technické, výkonové a provozní parametry jako stroje „renomované”; v případě Sunwardu ovšem za podstatně nižších cen pořizovacích i provozních. Navíc na ně nemusíte měsíce čekat!


Obr. 2: Sunward SWE 28 SU

Nejsme bazarem, ale poskytovatelem kvalitní i cenově dostupné stavební mechanizace

Jak již bylo výše řečeno, druhou možností, tentokrát již neomezenou na menší pásová rypadla, je dodávka zánovních strojů nesoucích CE certifikát, prakticky všech značek. Necháte-li si poradit, rádi Vás usměrníme na osvědčené výrobky vysoké technické hodnoty, s vysokým výkonem a s minimem provozních nákladů. Sami v případě konkrétního obchodního jednání s námi, ale pak zejména při následném provozu těchto námi dodaných strojů zjistíte, kolik prostředků lze takto ušetřit ve srovnání s nákupem a provozem nového stroje.


Obr. 3: Zánovní pásová rypadla špičkových výrobců hned a bez kompromisů

Takové dozery, nakladače, rypadla, rypadla-nakladače, válce, finišery atd. mívají cca 50 až 1 500 hodin představujících pro stroj víceméně úspěšný záběh. Opět jsou námi překontrolovány, případné nedostatky odstraněny a po dobu financování (leasingu) je na ně poskytována záruka. Stroje dovážíme od stálých osvědčených zahraničních partnerů; menší část máme na skladě, větší část (zejména speciální nebo speciálně vybavené stroje) pak dodáváme dle přání konkrétních zákazníků. Nejsme bazarem, ale poskytovatelem kvalitní a nepředražené stavební mechanizace, o niž se dále u zákazníků dokážeme postarat po stránce dodávek provozních dílů (filtry, zuby, břity, komponenty pásových podvozků), obecných náhradních dílů i oprav. Opět zde je výhoda rychlých dodávek těchto strojů v řádu dnů, maximálně týdnů (doba ovlivněná zpravidla připraveností zákazníka na leasing). Není problém dovybavit stroje dalším příslušenstvím (lžíce, bourací kladivo, drticí lžíce, rychloupínač atd.).


Obr. 4: Žádané traktorbagry IA jakosti za pár dnů

Pro méně movitější zákazníky pak dodáváme i kvalitní stroje s vyšším proběhem, než zde uvedeným, to již ale čtenáři jistě vědí z předchozích článků (najdete na www.stavebni-technika.cz).

Ozvěte se nám – rádi s Vámi prokonzultujeme Vaše mechanizační potřeby aktuální i budoucí.

Autor: Martin Čížek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek