Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Profesionální nářadí, stavební mechanizace a vestavby do vozidel

Zveřejněno: 19. 2. 2015

Firma TOP CENTRUM – Jaroslav Novák byla založena v roce 1996 se sídlem v Lázních Bohdaneč. Předmětem její činnosti byl zpočátku prodej nářadí a nástrojů mimořádné kvality pro profese voda – topení – plyn. Na základě požadavků a potřeb trhu, zejména pak vhodným výběrem dalších komodit rozšířila firma sortiment nabízených produktů a služeb, přičemž se neustále drží svého hesla „kvalita z principu“.

Certifikát ISO

Společnost v roce 2008 získala certifikát TÜV SÜV Czech. V roce 2011 na základě vlastního auditu obdržela od certifikačního úřadu TÜV International s.r.o. osvědčení TÜV Rheinland® pro následující obory činnosti:

  • prodej a servis nářadí a stavební mechanizace,
  • provádění vestaveb do užitkových vozidel.

Zavedla a používá systém managementu jakosti odpovídající ČSN EN ISO 9001:2008.

Autorizovaný servis a revize

Firma na základě pravidelných servisně-technických školení u výrobců provádí a zajišťuje v nově zařízeném pracovišti na veškerý dodávaný sortiment záruční a pozáruční servis. TOP CENTRUM nově provádí dle normy ČSN 33 1600 a ČSN 33 1610 ve třídě A revize el. zařízení a spotřebičů v rozsahu E4/A.

Teleskopický žebřík Telesteps
Teleskopický žebřík Telesteps

Autorizovaný dovozce a distributor

Převážnou většinu nabízených značek firma dováží ze zahraničí přímo od výrobců. Od některých získala výhradní zastoupení nejen pro ČR, ale i pro další evropské země. Personál firmy TOP CENTRUM pravidelně absolvuje obchodně-technická školení. Svým odběratelům zajišťuje prvotřídní zákaznický servis, průhlednou cenovou politiku a nejen tím je pro své zákazníky jednoznačným pomocníkem při výběru nejvhodnější techniky.

Návrh a montáž vestaveb do vozidel

Na základě certifikátů a následném povolení Ministerstva dopravy č. C-1558 je firma způsobilá navrhovat a montovat vestavby do všech typů vozidel a zároveň provádět a zaznamenávat změny do velkého technického průkazu. Kromě standardních vestaveb, jako jsou pojízdné servisní dílny, pojízdné kanceláře a sklady firma vyrábí různé speciální vozy, např. kamerové a čistící vozy pro kanalizace, měřící vozy, laboratoře, pohotovostní, havarijní a zásahové vozy. Na přání zákazníka se dodávají do vozidel další přídavná zařízení jako jsou měniče napětí, svářecí agregáty, generátory, nezávislé topení, nájezdové lyžiny, střešní nosiče, navijáky, navigace, světelná a zvuková signalizace atd.

Auto vybavené vestavbou Sortimo
Auto vybavené vestavbou Sortimo

Sortiment, katalogy a letáky

Nabídka firmy je rozsáhlá, přehledně zpracovaná na webových stránkách www.topcentrum.cz, kde jsou k dispozici kromě katalogů a ceníků také důležité technické informace. V případě zájmu lze kontaktovat obchodní oddělení, které ochotně poradí a seznámí s ucelenou nabídkou firmy TOP CENTRUM s možností bezplatné praktické ukázky vybraného sortimentu v prostorách firmy nebo přímo u zákazníka. K dispozici jsou současně katalogy, letáky a ceníky od všech výrobců v tištěné podobě a jsou zasílány dle výběru a zájmu zákazníka zdarma.

Kufr pro topenáře a instalatéry
Kufr pro topenáře a instalatéry

Internetový obchod

Pro zkvalitnění nabízených služeb rozšířila firma nabídku prodeje prostřednictvím e-shopu na stránkách www.topcentrum.cz, kde získáváte možnost on-line nákupu vybraného sortimentu. Zde také najdete obsáhlou a ucelenou nabídku včetně technických informací.

Akce a sezonní slevy

Během roku řada dodavatelů společně s firmou TOP CENTRUM vytváří dlouhodobé sezónní slevy, ale i krátkodobé týdenní akce. Proto je třeba si vždy vyžádat aktuální cenovou nabídku, kterou Vám obchodní zástupci firmy obratem zpracují.


Autor: Jiří Hejhálek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek