Dnes je 7.5. – svátek slaví Stanislav

Předváděcí akce firem Fa RENE s.r.o. a KUHN – Bohemia a.s.

Zveřejněno: 21. 7. 2008

Již 11. ročník společné předváděcí akce firem Fa RENE s.r.o. a KUHN – Bohemia a.s. se konal dne 27. března v pískovně Městských lesů Hradce Králové.

Celá akce trvala od 9.00 do 14.30 hodin. Cesty k pískovně byly velmi dobře značeny, a tak se sem bez problému sjeli zájemci z celé republiky. Místa na parkování byla plná k prasknutí a kdo přijel, určitě neprohloupil. Pro každého tu bylo co k vidění.

Společnost Fa RENE s.r.o.

Společnost Fa RENE s.r.o. zde předvedla nákladní, užitkové a osobní vozy Mercedes-Benz a vozy Mitsubishi FUSO Center. Tyto vozy si zde bylo možno prohlédnou a svézt se v nich. Pokud vám nechybělo příslušné osvědčení, potom jste si mohli vystavované stroje Mercedes-Benz i zařídit. Šlo o terénní testovací jízdy, a tak byly zážitky opravdu nezapomenutelné.


Akci zahájil Ing. Jiří Bosák, zástupce společnosti KUHN – Bohemia a.s. a Michele Stašová, spolumajitelka společnosti Fa RENE s.r.o.

Firma KUHN – Bohemia a.s.

Firma KUHN – Bohemia a.s. zde ukázala v nasazení stavební stroje značky KOMATSU. Nechyběla pásová a kolová rypadla, čelní kolové nakladače, smykem řízené nakladače, rypadlo nakladače, teleskopické manipulátory, pásový dozer a další.


O nástavby a nosiče kontejnerů, které předváděla společnost Fa RENE, byl veliký zájem

Spolupořádající firmy

Potenciální zákazníci si mohli rovněž prohlédnout a seznámit se s nabídkou produktů spolupořádajících firem. Těmito tento rok byly: ADOZ s.r.o. – provozovna pískovny Marokánka, Atlas Copco – kompresory a elektrocentrály, DECKENBACH – výhradní dovozce a distributor olejů, HANSA FLEX – komponenty hydraulických systémů, GEODIS BRNO, spol. s r.o. – laserové a nivelační přístroje, Pneu – Truněček s.r.o., SG Equipment Finance – leasingová společnost, STASAN DYNAPAC – hutnící technika a Tamtron – mobilní vážící zařízení a další.


Předváděcí vozy společnosti Fa RENE s.r.o.

Doprovodný program

Co říci o doprovodném programu? Perfektní. Každý příchozí měl možnost shlédnout čtyřkolové SHOW předních QUAD jezdců. Kdo se nechtěl jen koukat a tajit dech, tak se mohl na čtyřkolce, za zády zkušených jezdců svézt. A to bychom nebyli my, abychom do toho nešli. Když řekneme, že jsme se jezdce museli držet jako klíště, abychom ze čtyřkolky nespadli a po jízdě se nám ještě několik minut třásla kolena, tak vůbec nepřeháníme. Po celý den nechybělo pro zúčastněné občerstvení a počasí přálo. Celá akce se podařila a my měli možnost slyšet od účastníků jenom chválu. Nezbývá než pořádajícím společnostem poděkovat a těšit se na další, tentokrát již 12. ročník Marokánky 2009.


Pásový rypadlo nakladač v akci

Celá řada nákladních vozů Mercedes-Benz

Nákladní vozy Mercedes-Benz se těšily veliké pozornosti

Stroje značky KOMATSU si mnozí vyzkoušeli též

Stroje KOMATSU připravené k předvedení

Mezi spolupořádající firmy patřila společnost Atlas Copco se svými bouracími kladivy, kompresory a elektrocentrálou

Čtyřkolové show předních QUAD jezdců se připravuje, jezdci žhaví své stroje

Mezi odvážné, kteří se svezli, patřila paní Stašová

Akci navštívili malí i velcí a všem se líbila
Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Helena Hejhálková
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek