Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

Pravý servis pro silná auta

Zveřejněno: 1. 11. 2007

Společnost ASON působí jako autorizovaný dealer TATRY, a.s. Poskytuje svým zákazníkům komplexní služby v oblasti prodeje nových i repasovaných vozidel této značky, prodeje náhradních dílů a veškeré servisní služby. Prostřednictvím svých vyškolených odborníků poskytuje poradenství pro své klienty a pro zájemce zabezpečuje školení mechaniků a řidičů přímo v servisní škole výrobního závodu.

Společnost byla založena v roce 1990 jako servisní společnost pro nákladní a osobní vozidla. Postupem času se zaměřovala stále více na nákladní automobily TATRA. V roce 1994 získala společnost ASON zastoupení akciové společnosti TATRA Kopřivnice pro Jihomoravský kraj.


Nákladní vozidlo společnosti A S O N, spol. s r.o. na podvozku TATRA o výkonu 410 PS a s užitným zatížením až 25 tun s možností dlouhodobého pronájmu

V průběhu posledních let vytvořila v oblasti své působnosti několik prodejen náhradních dílů a značkových servisů na vozidla TATRA. Tyto prodejny a servisy provozuje prostřednictvím partnerských firem, které jsou zařazeny do oficiální servisní a obchodní sítě této společnosti v České republice.


Vozidlo společnosti A S O N, spol. s r.o. postaveno na podvozku TATRA s nástavbou domíchávače betonu

V současné době registruje společnost ASON ve své databázi přibližně 600 klientů z řad uživatelů vozidel značky TATRA. Za dobu své činnosti byla společnost v žebříčku oficiálních prodejců automobilů z dílny TATRA Kopřivnice vždy na čelních místech (naposledy za rok 2006).

Jedna z nových aktivit je dlouhodobý pronájem vozidel určený pro zákazníky s potřebou pronájmu na dobu delší než jeden měsíc.


Nástavba od Německé společnosti F.X.Meiller

V roce 2003 společnost ASON zavedla systém jakosti dle ISO 9001. Společnost provádí také záruční servis pro vozidla české armády.

Jako novinku zahájila společnost ASON spolupráci s Německou firmou F.X.Meiller kterou zastupuje pro oblast Moravy pro prodej výrobků a servis.


Nástavba společnosti F.X. Meiller s plachtou


1 Čerpáno z podladů společnosti ASON, spol. s r.o.
Foto: Archiv firmy ASON, spol. s r.o.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek