Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 17.5. – svátek slaví Aneta

Phoenix-Zeppelin představil na MSV v Brně novinky

Zveřejněno: 21. 10. 2009

Volnou plochu A brněnského výstaviště ovládla v době konání letošního strojírenského veletrhu MSV 2009 manipulační technika Hyster, kterou zde představil její výhradní prodejce na českém trhu - společnost Phoenix-Zeppelin.

Pro návštěvníky připravila novou řadu vozíků typu Fortens s dieslovým pohonem a novinku letošního roku, elektrické vozíky řady XN s nosností od 1,6 do 3,5 tuny. Součástí expozice byl také nový terénní vozík Mast Explorer, který rozšířil nabídku manipulační techniky od Phoenix-Zeppelin v létě letošního roku. Zákazníci mohli během konání veletrhu využít řadu akčních nabídek na koupi vozíků.

Společnost Phoenix-Zeppelin se představila na letošním strojírenském veletrhu v Brně s přehlídkou manipulační techniky Hyster již po šesté. Na volné ploše A představovala novinky z letošní nabídky manipulační techniky Hyster na ploše téměř 220 m2.

Nová řada vozíků Big Truck

Pozornost zákazníků si získal facelift nové řady vozíků Big Truck s dieselovým motorem pod označením H12.00XM-6. Tyto stroje jsou vhodné především do provozů těžkého a dřevozpracujícího průmyslu, kovovýroby nebo stavebnictví. Konkrétně na brněnském výstavišti byl čelní vysokozdvižný vozík s dieselovým pohonem H12.0XM-6 s výkonem motoru 118 kW, zdvihovým rámem duplex, výškou zdvihu 3 700 mm a s nosností 12 tun. Dále byl v Brně k vidění nejprodávanější z čelních vysokozdvižných vozíků řady Fortens s dieselovým motorem H2.5FT s vybavením zdvihovým rámem duplex.

Typová řada nových elektrických vozíků „nextgen” a další

Typovou řadu nových elektrických vozíků pod označením „nextgen” zastupoval čelní tříkolový, respektive čtyřkolový vozík J1.5XNT, J1.6XN a E3.5XN. Jedná se o novou generaci čelních vysokozdvižných vozíků s elektrickým AC pohonem, zdvihovým rámem Vista triplex a nosností 1,5 a 1,6 tuny. Z řady elektrických ručně vedených vozíků zákazníci shlédli také ručně vedený vysokozdvižný vozík S1.2 AC s elektrickým AC pohonem, který je novinkou letošního roku, a také ručně vedený nízkozdvižný vozík P1.6.

Kromě klasické produktové řady manipulační techniky Hyster, kterou Phoenix-Zeppelin nabízí, společnost poprvé na českém trhu představila také nové terénní vozíky Mast Explorer, které od letošního léta rozšířily portfolio nabídky manipulační techniky. Konkrétně se představil terénní vozík H35DAWD, který je vhodný pro manipulaci na nezpevněných plochách.

Závěrem

Manipulační technika Hyster je v letošním roce díky řadě nových modelů a různých technických vylepšení u zákazníků opět populárnější. Akční veletržní ceny a speciální akce přivedly k manipulační technice Hyster další zákazníky,” řekla Michaela Hanzlíková, vedoucí marketingu a komunikace Phoenix-Zeppelin..

1 Čerpáno z podkladů společnosti Phoenix-Zeppelin, spol s r.o.
Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Inspirujících 30 let společnosti NorWit. Z garážové firmy k respektovanému dodavateli stavební techniky

Zveřejněno 17.5. Společnost NorWit, s.r.o., která patří k zavedeným tuzemským dodavatelům stavební techniky, oslaví brzy 30 let na trhu. Její historie je příběhem o tom, jak se z garážové firmy založené na počátku devadesátých let postupně stala respektovaná… celý příspěvek

Za novinkami JCB do předváděcího centra v Anglii

Zveřejněno 15.5. Světoznámý výrobce stavebních strojů JCB letos ohlásil uvedení hned několika produktových novinek na trh. Jejich premiéru pro média pojal ve slavnostním stylu, když do svého továrního předváděcího centra v Anglii pozval novináře z celého světa. Ve… celý příspěvek

Přivítejme řadu F-LINE. Černý kůň v segmentu nákladních vozidel pro stavebnictví vstupuje na trh

Zveřejněno 13.5. V České republice prostřednictvím oficiálního importéra značky Ford Trucks, společnosti F TRUCKS a.s., začíná prodávat dlouho očekávaná řada nákladních vozidel F-LINE. Nové modely budou dostupné jako silniční nákladní vozidla, vozidla pro… celý příspěvek