Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 21.5. – svátek slaví Monika

Pestrý podzim v půjčovnách Ramirent

Zveřejněno: 19. 10. 2009

Přední finská společnost Ramirent, působící již 50 let v odvětví pronájmu stavebních strojů a malé mechanizace, je v současnosti leaderem mezi půjčovnami nejen v severských zemích, ale i ve střední a východní Evropě.

V České republice je zastoupena od roku 2006 a svou rozsáhlou sítí poboček zde zaujímá výsadní postavení. Snahou půjčovny Ramirent je stále se rozvíjet a přinášet klientům nové možnosti a služby.

Zákaznické dny Ramirent

Půjčovna Ramirent připravila pro své zákazníky jako poděkování za dosavadní spolupráci „Zákaznické dny Ramirent”. V Českých Budějovicích připadl tento den na čtvrtek 17. září a na nově otevřené pobočce v Plzni o týden později, 24. září. Celou šíři sortimentu, kterou disponují obě půjčovny, shlédli nejen stávající ale také potenciální zákazníci. Všichni si mohli vyzkoušet na předváděcích stavebních strojích a zařízení, jaké je ovládat například kolový mini-nakladač či plošinu. Nechyběla prohlídka obou areálů ani posezení s hudbou u občerstvení.

Podzimní promo akce: RENTUJ a TANKUJ

Po úspěšné letní promo akci Rentuj a tankuj, startuje nyní druhá vlna pro podzimní období. Promotion akce se opět bude vztahovat na celou síť půjčoven RAMIRENT ČR, a to na období od 23. 9. do 13. 11. 2009. Slevy a věcné dárky tentokrát zákazníci získají za pronájem mini-rypadel a nakladačů, dále za vybrané ruční nářadí (pily a rozbrusy) a elektrocentrály. Praktickým dárkem do sychravých podzimních dní bude termohrnek do auta s adaptérem. Na zákazníky, kteří si pronajmou mini-rypadlo nebo nakladače, čeká sleva, a to 40% z katalogové ceny pronájmu. Bližší informace najdete na www.ramirent.cz.

Zahradní technika nově v sortimentu půjčoven Ramirent

Všechny půjčovny RAMIRENT ČR nově disponují zahradní technikou. Nejen domácí kutilové tak ocení zapůjčení například praktického křovinořezu, sekačky a dalšího ručního nářadí.

Navštivte nás na pobočkách v Praze, Brně, Ostravě, Českých Budějovicích a nově v Plzni. Podrobné informace naleznete na stránkách www.ramirent.cz.

Autor: Jiří Plch
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

TVH distributorem dílů pro manipulační techniku Zoomlion

Zveřejněno 20.5. Během pouhých tří desetiletí se společnost Zoomlion stala jedním z předních čínských výrobců zemědělské, stavební a manipulační techniky. Součástí jejího širokého portfolia jsou mobilní zvedací pracovní plošiny, které prodává po celém světě… celý příspěvek

Inspirujících 30 let společnosti NorWit. Z garážové firmy k respektovanému dodavateli stavební techniky

Zveřejněno 17.5. Společnost NorWit, s.r.o., která patří k zavedeným tuzemským dodavatelům stavební techniky, oslaví brzy 30 let na trhu. Její historie je příběhem o tom, jak se z garážové firmy založené na počátku devadesátých let postupně stala respektovaná… celý příspěvek

Za novinkami JCB do předváděcího centra v Anglii

Zveřejněno 15.5. Světoznámý výrobce stavebních strojů JCB letos ohlásil uvedení hned několika produktových novinek na trh. Jejich premiéru pro média pojal ve slavnostním stylu, když do svého továrního předváděcího centra v Anglii pozval novináře z celého světa. Ve… celý příspěvek