Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

Osvědčené pneumatiky pro stavební stroje

Zveřejněno: 23. 10. 2008

Společnost Pneu – Truněček s.r.o. působí na českém a slovenském trhu v oblasti prodeje a servisu EM/OTR pneumatik již od roku 1992. V tomto období došlo k velkému zvýšení dovozu stavební techniky a následné potřebě servisu pneumatik nejen pro pro nákladní automobily, víceúčelové a stavební stroje, ale také pro zemědělskou techniku.

Společnost vsadila na osvědčené a známé značky pneumatik například GOODYEAR či MITAS a zajišťuje tak bezproblémový provoz techniky ve stavebnictví, těžebním a hornickém průmyslu, v recyklačních centrech, na skládkách, při údržbě komunikací a v neposlední řadě také v zemědělství, kde zajištěje nepřetržitý servis pneumatik.

Široká nabídka služeb

Kromě prodeje EM/OTR pneumatik GOODYEAR a MITAS najde zákazník v sortimentu také pneumatiky dalších značek například Michelin, Bridgestone, MRF, Trelleborg a Nokian.

Dále firma dodává disky a příslušenství na stavební techniku a těsnící kroužky k EM (Earthmover) pneumatikám. Servisní činnost (montáž a demontáž EM/OTR pneumatik) je prováděna v rozsahu 16” až 57” průměru disku přímo na stroji u zákazníka.

Samozřejmostí jsou opravy pneumatik, nepřetržitý provoz a možnost zapůjčení pneumatik. Při všech činnostech firma využívá nejnovější technologie s moderními technologickými postupy.

Diagonální i radiální pneumatiky

Současná nabídka obsahuje například diagonální EM pláště MITAS pro velké stavební stroje (např. kolová rypadla, bagry, dozery), který zahrnuje pět druhů dezénu v mnoha provedeních s rozměry od 24” po 29”.

Pro lehké stavební stroje jsou určeny radiální pneumatiky, u kterých je kostra i nárazník z ocelového kordu. Jsou proto odolnější proti průrazu, mají lepší záběrové vlastnosti a dlouhou životnost. Speciální nabídkou je také EM pneumatika GOODYEAR, která je určena na podvozky kolových jeřábů střední třídy .

Pneumatiky pro zemědělské stroje dodává společnost Pneu – Truněček opět od všech čtyř největších světových výrobců: Michelin, GOODYEAR, Bridgestone a MITAS.

Podrobné informace a detailní popis a použití dodávaných pneumatik najdete na www.t-pneu.cz.

1 Zpracováno z tiskový podkladů firmy
Autor: Ing. Hana Solařová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek