Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Od lesnických strojů přes zemědělskou techniku až po stavební stroje

Zveřejněno: 17. 12. 2017

O společnosti AGRIIMPORT PLZEŇ, s.r.o. jsme vás informovali již v loňském roce. Pro občerstvení informací úvodem připomeneme, že firma působí na českém trhu již od roku 1991 jako prodejní a servisní organizace nejen malé zemědělské mechanizace a motorových strojů, ale je také celorepublikově známa zejména jako autorizovaný a akreditovaný dealer světoznámých značek, a to italského výrobce SEPPI M, finského výrobce FARMIforest, rakouské značky AUER a tuzemského výrobce LASKI.

Multifunkční stroj – MIDISOIL DT

V příštím roce 2018 se společnost AGRIIMPORT představí na veletrhu SILVA REGINA pořádaném společně se zemedělským veletrhem TECHAGRO v Brně také dalšího, tentokrát německého výrobce štípačů značky STOCKMANN.

V tomto čísle Stavební techniky bychom vám rádi představili některé stroje uvedených výrobců a značek, které jsou ve stavební a komunální technice významnými pomocníky.

Začněme značkou FARMIforest. FARMIforest – kácecí hlava. Je to stroj osazený na rameni bagru nebo hydraulická ruka, která dokáže odvětvit a uchopit kmen stromu, jenž svým vzrůstem zasahuje do profilu vozovky, dálnice nebo tratě. Kmen ustřihne až do průměru 24 cm, naloží jej na vůz nebo ho vloží například do taženého štěpkovače FARMIforest typ CH 260 HFC.

Dále bychom zde rádi představili stroj z produkce SEPPI M, který je využíván nejen v zemědělství jako rekultivační stroj upravující velké zarostlé plochy pro zemědělské, například pícninářské hospodaření, a případně pro výsadbu nových sadů či lesních porostů apod. Lze jej použít i při budování cest. Jde o multifunkční stroj – MIDISOIL DT, který zpracovává kmeny a také dřevo. Kameny drtí až do průměru 20 cm na menší kamenivo a zapracovává vše do hloubky 25 cm. Dřevo dokáže zpracovat stojící i ležící, a to až do síly 25 cm.

Od značky SEPPI M stojí za zmínku také výkonné bagrové adaptéry (např. lesní fréza typu BMS F a pařezová fréza KASTOR HYD), které máme také v nabídce.

Velmi rádi také představujeme NOVINKU od tuzemského výrobce LASKI – drážkovač typu TR 120 H, který vás překvapí nejen pracovním výkonem a technickými parametry, ale také i zajímavou cenou. Tento stroj byl představen AGRIIMPORTEM v srpnu 2017 na výstavě Země Živitelka, kde vzbudil velký zájem zejména u zástupců firem, které budují vodoteče, pokládají v nezámrzné hloubce kanalizace nebo kabely. Podobně zaujal i štěpkovač LASKI – zejména typ LS 160 DW.

Více informací najdete na stránkách www.agriimport.cz nebo nás neváhejte kontaktovat, rádi se vám budeme věnovat.

Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek