Dnes je 8.5.

Novinky v zubových systémech ESCO

Zveřejněno: 28. 7. 2008

Firma František Čeliš EVROPS a.s. dodává ucelený sortiment náhradních dílů na stavební stroje, včetně břitů a zubů značky ESCO dále lopat pro stroje všech velikostí a díly pasových podvozků značky BERCO.


Pracovní části stavebních a těžebních mechanismů trpí opotřebením otěrem, což představuje významnou proměnlivou položku v nákladech na provoz stroje. Rychlost a míra opotřebení závisí na podmínkách, ve kterých stroj pracuje.

Systém Esco Ultralok™

Společnost Esco Corporation zaujímá více než 40 let přední pozici mezi výrobci zubových systémů – od konického přes Helilok®/Vertalok® systém, dále přes nynější SUPER V® až po revoluční systém Esco Ultralok™. Zuby systému Esco UltralokTM jsou nejnovější inovací, která nabízí produktivitu a výkon vyšší než ostatní výrobky používané v současnosti. Nové tvary zubů s ještě lepší pronikavostí, delší životností, rychlou, bezpečnou a snadnou výměnou bez použití kladiva umožní zvýšit hospodárnost provozu stavebních strojů nižší a střední váhové kategorie. Unikátní je integrovaná pojistka.

Tento systém poskytuje plnohodnotnou paletu tvarů, která umožňuje zvolit optimální zub pro všechny práce, ať se jedná o skálu, jíl nebo zeminu, ESCO nabízí nejlepší řešení, dlouhou životnost, tvarovou přesnost a snadnou manipulaci.

Výhodou je rychlá výměna a spolehlivost, zvýšená produktivita, minimální prostoje, snížení spotřeby paliva a tím zvýšení zisku.

Mezizubové VIDA prvky

V programu jsou i snadno vyměnitelné mezizubové a navařovací VIDA prvky na ochranu vůči otěru.

Materiály značky VIDA jsou vysoce otěruvzdorným materiálem o tvrdosti minimálně 700 HBN, který je nanesen na podkladu s dobrou svařitelností. V nabídce je široký sortimentu tvarů a velikostí těchto materiálů. Výrobky VIDA poskytují při nízkých nákladech vysoce efektivní a extrémně trvanlivou ochranu pro mobilní i stacionární zařízení. Použití je velice široké – lžíce, lopaty, rozrýváky ale i ochrana korečků u velkostrojů při těžbě skrývky. Výhodou je snadná instalace navařením, kterou lze provést i přímo na místě pracoviště stroje.

Kvalitní služby

Spolupráce s výrobcem, kvalitní servisní zázemí a odborné zkušenosti techniků společnosti František Čeliš EVROPS a.s. zaručují zákazníkům, že spolupracují s dodavatelem, který nejen výrobky prodává, ale postará se i o jeho případnou montáž a další provoz.

V případě potřeby jsou na skladě k dispozici díly pro provedení rychlé opravy a několik servisních vozů.

Autor: Josef Veselý
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Fanoušci techniky Komatsu si dali sraz na akci Pamětník 2024

Zveřejněno 8.5. Oblíbená předváděcí show společnosti KUHN-BOHEMIA a jejich partnerů se letos podruhé pod názvem Pamětník (dříve Marokánka) odehrála na březích krásného jezera Štít u Chlumce nad Cidlinou. Dne 18. dubna, tedy těsně před uzávěrkou tohoto vydání, se na… celý příspěvek

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek