Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 6.5. – svátek slaví Radoslav

Novinky společnosti VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o.

Zveřejněno: 28. 6. 2007

Společnost VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o. dodává na český trh použité vozíky světových značek LINDE, STILL, DESTA, JUNG- HEINRICH, CLARK, YALE, HYSTER, TOYOTA, CATERPILLAR nebo NISSAN. Proč se drží známých a odzkoušených značek a nevydala se na cestu prodeje relativně nových vozíků od asijských výrobců, se Vám v tomto článku pokusí vysvětlit.

Problematika současného trhu

Dnešní trh s manipulační technikou prochází velkými změnami. Proto jsme se rozhodli uveřejnit tento článek zaměřený na problematiku obchodu v tomto odvětví. V tomto článku nechceme zde nikoho zvýhodňovat, nebo poškozovat, pouze chceme našim klientům otevřít pohled na dnešní trh a tím jim usnadnit cestu ke konečnému výběru. Vyjadřujeme zde pouze svůj subjekrtivní názor.

Z pohledu zákazníka je stále prioritou ne jméno dodavatele, ale kvalita a kompletnost dodávaných produktů a služeb za rozumnou cenu. Proto naše firma nabízí několik nových produktů v reakci na změny trhu. Nejmarkantnější změnou, stejně jako v jiných odvětvích, je nástup nových výrobců z asijských zemí. Tito výrobci konkurují renomovaným světovým značkám hlavně cenou, ale kvalita často neodpovídá ani cenám jimi nabízeným.

Jaké možnosti firma VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o. v současné době nabízí

Naše společnost se rozhodla nespolupracovat s výrobci levných nových vozíků. Jelikož jsme specialisti na použitou manipulační techniku, naše cesta vedla k rozhodnutí zaměřit se na dodávku ZÁNOVNÍCH vozíků renomovaných značek jako jsou LINDE, STILL, DESTA, JUNGHEINRICH, CLARK, YALE, HYSTER, TOYOTA, CATERPILLAR nebo NISSAN s cenou, která je výrazně nižší nežli cena vozíku nového. ZÁNOVNÍ vozíky těchto značek nabízí vysokou kvalitu, tradici v oboru a zázemí při servisu. Je to nabídka i v důsledku změny poptávky směrem ke kvalitě na rozdíl od minulosti po co nejnižší ceně, i když cena hraje samozřejmě stále velkou roli. A proto právě nabízíme zánovní vozíky za nízké ceny s poskytnutím záruky a jistotou kvality. Veškeré tyto vozíky osobně prověřujeme jak po stránce kvality, tak původu. Díky tomu si stojíme za všemi poskytnutými údaji o vozíku, toto stvrzujeme poskytovanou zárukou.


Zánovní – „pouze 869 mth“

Nové vozíky neznámých značek jsou nabízeny za nižší ceny. I když tyto vozíky jsou prodávány se zárukou a jsou schopné provozu, ze zkušenosti vlastní a zejména některých našich klientů ovšem víme, že mají některé spíše abnormální závady charakteru nesoudržnosti namontovaných částí, levné a nekvalitní těsnění nebo například malá životnost nejčastěji používaných částí. Celková životnost, zejména pak agregátu, je také nižší. Dalším problémem spojeným s provozováním této techniky jsou náhradní díly. Vozíky jsou vyráběné co nejlevněji a nejedná se pouze o pracovní sílu, ale bohužel i o komponenty. Pouze některé komponenty jsou společné s jinými značkami, proto dostupnost většiny dílů je téměř nulová, nebo časově velmi náročná. A na trzích evropských není vytvořena síť dodavatelů. Jak jsme již zmínili, naše společnost nabízí výhodné a kvalitativně lepší řešení za pomocí zánovních kusů vozíků výše zmíněných značek, které si stojí za kvalitou a podporou ze strany servisu a náhradních dílů. Naším cílem je v této oblasti nabízet stále větší množství této techniky. Tímto máme možnost uspokojit poptávku po levnějších vozících i se zárukou, a zároveň nabídnout vysokou kvalitu. U těchto vozíku je také výhodou celková minimální opotřebovanost a stáří. Z toho vyplývá i nižší ztráta hodnoty opotřebením i časem. Opět v souvislosti s našimi službami nabízíme možnost dodání vozíku na zakázku dle konkrétních požadavků poptávajícího.


Zánovní – „pouze 1038 mth“

Pronájem

Dalším velmi významným produktem je pronájem, jinak též půjčovna manipulační techniky. Tato služba je důležitá hlavně pro společnosti a klienty, kteří nemají potřebu si vozík zakoupit. V dnešní době patří tato služba k hojně využívanému, rychlému a poměrně bezstarostnému řešení potřeby manipulační techniky. Díky naší široké nabídce skladových zásob máme možnost uspokojit téměř každého zákazníka. Nabízíme formu pronájmu od krátkodobého (například pouze na několik hodin) až po pronájmy dlouhodobé (na období několika měsíců i let). Veškeré pronájmy se řeší individuálně po konzultaci s klientem dle jeho požadavků a možností. K této službě samozřejmě patří i servis na zapůjčeném vozíku a doprava do i z místa pronájmu. V případě potřeby klienta nabízíme možnost dodání vozíku do pronájmu i s obsluhou. Naši pracovníci disponují potřebným oprávněním k provozování manipulační techniky a jelikož tuto techniku používají téměř denně i zkušenostmi a uměním v ovládání. Veškeré tyto služby spojené s pronájmem naše firma zajišťuje pomocí svých pracovníků nebo smluvních partnerů.

Prioritou je pro nás rychlost, dostupnost a cena ke spokojenosti všech zúčastněných stran.

Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek