Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Novinka v produktové řadě Semperit – pneumatika WORKER D2 – 315/80 R 22.5

Zveřejněno: 30. 10. 2017

Značka Semperit uvádí do odvětví stavebnictví novou pneumatiku s hnací nápravou. Pneumatika WORKER D2 byla navržena pro všechny aplikace na stavbách, kde je neopotřebitelná, a je spolehlivým partnerem na silnicích i mimo ně. Nová pneumatika WORKER D2 – 315/80 R 22.5 vyniká odolností a špičkovou přilnavostí. Odolná a spolehlivá je díky speciálnímu designu a směsi materiálů.

Značka Semperit začíná obnovovat svou produktovou řadu pro kombinované použití na silnicích i mimo ně a přináší na trh všestranně použitelnou pneumatiku s hnací nápravou, a to ve formě nového typu WORKER D2 – 315/80 R 22.5.

Na stavbách den za dnem neúnavně pracují lidé i stroje. Proto je ještě důležitější, aby pneumatiky vozidel byly spolehlivé a splňovaly nejvyšší standardy.

Na stavbách jsou proříznutí, praskliny a další škody na pneumatikách každodenní událostí,” říká Daniel Gainza, marketingový ředitel společnosti Continental Truck Tires EMEA (Evropa, Střední východ, Afrika).

„Novinka v produktové řadě Semperit – pneumatika WORKER D2 – 315/80 R 22.5 vyhovuje vysokým požadavkům zákazníků spojeným s těmito náročnými pracovními podmínkami. Při výběru sloučenin materiálů pro pneumatiku WORKER D2 jsme proto kladli zvláštní důraz na špičkovou odolnost.

Novinka v produktové řadě Semperit – pneumatika WORKER D2 – 315/80 R 22.5 pro aplikace na silnicích i mimo ně
Novinka v produktové řadě Semperit – pneumatika WORKER D2 – 315/80 R 22.5 pro aplikace na silnicích i mimo ně

Skvělá, odolná a bezpečná

Pneumatika WORKER D2 si skvěle vede na jakémkoli povrchu, ať už se jedná o asfalt, štěrk, písek, nebo dokonce bláto, a její vzor z pěti bloků přináší působivě vylepšenou přilnavost. Speciální konstrukce běhounu nabízí obzvláště kvalitní ochranu proti opotřebení pneumatik.

Díky kombinaci těchto vlastností nabízí značka Semperit v pneumatice WORKER D2 přesně ty prvky, které jsou požadovány na stavbách: spolehlivost, odolnost a bezpečnost.

Nová pneumatika WORKER D2 značky Semperit je nyní dostupná na všech evropských trzích.

Značka Semperit

Semperit je značkou pneumatik společnosti Continental AG od roku 1985. Společnost Continental tuto tradiční značku rakouského původu nadále úspěšně rozvíjí v oblasti pneumatik pro osobní automobily i v segmentu pneumatik pro užitková vozidla. V oblasti pneumatik pro užitková vozidla nabízí značka Semperit široké portfolio produktů pro regionální i dálkovou dopravu.

Autor: Magda Nagy
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek