Dnes je 8.5.

Nové radiální OTR pneumatiky CAMSO

Zveřejněno: 18. 7. 2018

Kvalitní a prověřené značky přináší ČEMAT do České a Slovenské republiky už přes 20 let. Například nejnovější radiální pneumatiky společnosti CAMSO, které disponují mnoha přednostmi.

OTR pneumatika CAMSO, ilustrační foto (zdroj: CAMSO)

Kanadská společnost CAMSO (dříve Camoplast Solideal) je druhým největším světovým výrobcem prémiových pneumatik, pásů a pásových systémů se zaměřením v oblasti manipulační, stavební a zemědělské techniky. Zdokonaluje své produkty dle požadavků zákazníků a potřeb pro konkrétní stroje, povrch nebo práci. ČEMAT trading spol. s.r.o. je výhradní distributor této značky a jejích výrobků pro Českou a Slovenskou republiku.

Letos CAMSO přináší na trh pneumatiky nové generace, které splňují všechny požadavky kladené na práci v oblasti stavební techniky. Mezi ně patří uzpůsobení pneumatik na konkrétní typ terénu či jejich zátěž, zvýšení životnosti pneumatik a zlepšení odolnosti proti průrazům. Vybrali jsme pro Vás pár zajímavých typů.

MPT 532R

Jde o vysoce odolné trakční radiální pneumatiky poskytující stabilitu a zároveň minimalizující zhutnění půdy. Přednostmi jsou rovnoměrné sjíždění, vynikající trakce, agresivní dezén.

MPT 753

Toto jsou nové univerzální pneumatiky s dlouhou životností, navržené pro poskytování lepší trakce v různých aplikacích bez snížení kvality jízdy. Excelentní odolnost a spolehlivost zajišťují maximální životnost.

MPT 553R

Víceúčelové radiální pneumatiky s dlouhou životností, optimalizované pro výkon na smíšených površích, nabízejí lepší stabilitu, komfort a odolnost vůči průrazům.

TM R4

Poskytuje neporovnatelnou životnost a trakci při použití v těžkém terénu. Vylepšené čištění a stabilita umožňují maximalizovat její výkon. Je velmi robustní díky mohutným blokům dezénu a tuhé kostře.

Autor: Michaela Krestová
Foto: ČEMAT trading, CAMSO
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Fanoušci techniky Komatsu si dali sraz na akci Pamětník 2024

Zveřejněno 8.5. Oblíbená předváděcí show společnosti KUHN-BOHEMIA a jejich partnerů se letos podruhé pod názvem Pamětník (dříve Marokánka) odehrála na březích krásného jezera Štít u Chlumce nad Cidlinou. Dne 18. dubna, tedy těsně před uzávěrkou tohoto vydání, se na… celý příspěvek

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek