Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nová stavební pneumatika MPT 732 značky Camso: nejlepší řešení v agro-průmyslové trakci

Zveřejněno: 8. 10. 2019

Značka Camso uvedla na trh novou multifunkční stavební pneumatiku MPT 732, navrženou pro výjimečnou trakci, stabilitu a životnost za každých podmínek. Model Camso MPT 732 je nejnovějším přírůstkem do řady MPT – všestranných stavebních pneumatik, která nabízí širokou škálu pneu do náročných aplikací.

Multifunkční stavební pneumatika Camso MPT 732 na teleskopickém manipulátoru

Lukáš Blažek, produktový manažer firmy Čemat, výhradního distributora této značky pro ČR a SR, vysvětluje: „Novější směs běhounu a vlastnosti, jako je „Void Guard“ – ochranná vrstva mezi bloky dezénu, které zvyšují odolnost proti propíchnutí a nárazu, výrazně zlepšují životnost těchto pneumatik. Tyto vlastnosti jsou výsledkem nedávné studie, kterou CAMSO provedlo a která ukázala, že většina stavebních pneumatik na trhu předčasně selhává, takže zákazníci nedostanou jejich plnou hodnotu. Camso se však zaměřuje na odolnost, tj. aby pneumatiky dosáhly svého přirozeného konce životnosti.

Všestranná pneumatika MPT 732 je k dispozici v osmi různých velikostech a je určena pro stroje jako kompaktní kolové nakladače, teleskopické nakladače a rýpadlo-nakladače (traktorbagry)
Všestranná pneumatika MPT 732 je k dispozici v osmi různých velikostech a je určena pro stroje jako kompaktní kolové nakladače, teleskopické nakladače a rýpadlo-nakladače (traktorbagry)

Prokázaná odolnost proti propíchnutí, stabilita a komfort

Všestranná pneumatika MPT 732 je k dispozici v osmi různých velikostech a je určena pro stroje jako kompaktní kolové nakladače, teleskopické nakladače a rýpadlo-nakladače (traktorbagry). Tyto stroje obvykle pracují za různých povrchových podmínek, od odklízení sněhu, v povrchových dolech až po práci na poli. Aby bylo dosaženo ideální trakce, stability a komfortu na stroji, představuje MPT 732 nejnovější vývoj v technologiích pneumatik:

  • Extra silná vrstva pryže „Void Guard“ pro zvýšenou odolnost: ta se nachází mezi bloky běhounu právě tam vzniká velká většina defektů a řezů.
  • Ochrana proti nárazu „Impact Guard“ zvyšuje ochranu boční stěny a hrany ráfku.
  • Stupňovitý design dezénu pro maximální schopnost samočištění, nezbytný pro trakci při práci v blátivém nebo měkkém prostředí.
  • Robustní boční stěna pro lepší ochranu bočnic a hran ráfků; snižuje výskyt poškození nárazem, píchlých pneumatik a zkrácení životnosti pneumatiky.
Extra silná vrstva pryže „Void Guard“ pro zvýšenou odolnost se nachází mezi bloky běhounu
Extra silná vrstva pryže „Void Guard“ pro zvýšenou odolnost se nachází mezi bloky běhounu

Řešení pro širokou řadu aplikací

Všechny modely řady MPT značky Camso využívají nejnovější technologie v oblasti diagonálních, radiálních a superelastických pneumatik, aby pokryli téměř všechny kompaktní a zemědělské stroje na trhu.

MPT 732 opravdu splňuje všechny požadavky zákazníků, nejen pro dnešek, ale také pro jejich potřeby v budoucnu,“ dodává Blažek.

Objednáte-li novinku do konce října, dostanete 10% slevu na každý kus. Více o nové pneumatice MPT 732, technický list a informaci o cenách naleznete na webových stránkách firmy Čemat.

Více informací o cenách a technický list na www.cemat.cz
Více informací o cenách a technický list na www.cemat.cz
Foto: Čemat
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek