Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Nová mobilní aplikace půjčovny strojů Zeppelin CZ

Zveřejněno: 4. 9. 2017

Půjčovna strojů společnosti Zeppelin CZ spustila novou mobilní aplikaci, která uživatelům nabízí celou řadu užitečných a chytrých funkcí. Aplikace „Půjčovna strojů Zeppelin CZ“ byla vyvinuta pro specifické po- třeby půjčovny, je kompletně v češtině a stáhnout si ji lze v online obchodech AppStore a GooglePlay.

Mobilní aplikace „Půjčovna strojů Zeppelin CZ” je v krátké době již druhým podobným projektem společnosti Zeppelin CZ. Již v únoru se veřejnosti představil podobný program „ZCZ Stavební stroje”, který je zaměřen na prodej a servis nových i použitých strojů značky Cat®. „Digitalizace informací přinese našim zákazníkům spoustu výhod. Na nalezení toho správného stroje pro jejich stavbu jim nyní stačí pár kliků na displeji telefonu,” říká o aplikaci ředitel Půjčovny strojů Zeppelin CZ, Jan Blecha. „Z katalogu se lze navíc jednoduše spojit rovnou s centrální zákaznickou linkou na telefonním čísle 800 023 000, kde jim operátoři poradí nebo je přepojí na naše prodejce.

Výhody aplikace?

  • Kompletně v češtině
  • Jednoduché uživatelské prostředí a snadné ovládání
  • Podpora a pravidelné aktualizace
  • Optimalizováno na všechna nejběžnější zařízení

Co mohou zákazníci půjčovny nyní ve svých mobilech najít?

  • Katalog strojů a malé mechanizace k pronájmu
  • Katalog příslušenství
  • Technické specifikace strojů a malé mechanizace
  • Aktuální kontakty

O Půjčovně strojů Zeppelin CZ

Půjčovna strojů Zeppelin CZ je specialistou na flexibilní pronájmy strojů a zařízení různých značek. Základem nabídky je stavební, zemní a zemědělská technika značky Cat®, která je doplněna o celou řadu dalších strojů, jako jsou manipulační vozíky, vysokozdvižné plošiny, elektrocentrály, vibrační a hutnicí technika a mnoho dalších.

Půjčovna strojů Zeppelin CZ garantuje špičkový stav pronajímané techniky; dále poskytuje poradenství a zaškolení obsluhy, výhodné financování nebo dopravu techniky na místo určení. V případě potřeby zajistí i obsluhu stroje. Najdete ji na 13 pobočkách v České republice!

Speciálně pro Českou republiku

Obě aplikace jsou nejenom v češtině, nýbrž byly vyvinuty českými programátory a zohledňují specifické potřeby našeho trhu. Na rozdíl od pouhých lokalizací vzniklých na základě globálního konceptu, působí mnohem propracovaněji. V budoucnu lze též očekávat jejich další vývoj vycházející přímo z požadavků českého zákazníka.

Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek