Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Na veletrhu demopark 2017 se očekávají senzační inovace

Zveřejněno: 20. 3. 2017

Stříhání metru před zahájením veletrhu demopark 2017, který se bude konat v Německu v Eisenachu od 11. do 13. června, započalo. Pořadatel předpokládá mimořádně úspěšnou výstavu.

Poptávka po tomto veletrhu láme všechny dosavadní rekordy. Už jsme téměř plně obsazeni,” říká generální ředitel společnosti VDMA a iniciátor výstavy Dr. Bernd Scherer. „Po léta je výstava plná inovací, rozprostírající se na rozloze více než 25 hektarů, pevným datem v kalendáři evropských odvětví, která se zabývají zahradnictvím, úpravou a údržbou krajiny a golfovými hřišti, a viditelně ovlivňuje růst v průmyslu.

Jubilejní desátý ročník – přizpůsoben praktikům

Už jsem vám slíbil vzrušující léto s jedinečnou řadou vzrušujících inovací,” zdůraznil Scherer. Veletrh demopark+demogolf nabízí širokou škálu výrobků. Při návštěvě máte možnost „zpracovávat a vyzkoušet”. Oproti vnitřním expozicím, kde jsou prostory omezeny, má tak veletrh obrovskou výhodu.

To, co děláme, je přizpůsobeno potřebám odborníků. Na veletrhu demopark uvidíte na vlastní oči, jak robotické sekačky zdolávají strmé svahy, traktory zvládající náročné terény či práci s výkonnostními motorovými pilami. Uvidíte a uslyšíte.

Efektivně se vám nabídne technologická rozmanitost jak z hlediska šíře, tak i hloubky. Výstava má zkrátka svůj jedinečný charakter a v létě se bude konat již po desáté. Také odborníci na úpravu a údržbu trávníků si přijdou na své. Čeká je řada atraktivních polních demonstrací a vzrušující prezentace pod názvem Turf show. Pořádány jsou pod záštitou Deutsche Rasengesellschaft (německá Turfgrass společnost), která bude rovněž informovat zájemce o tématech týkajících se sportu a golfové turfgrass.

Největší open-air výstava v tomto odvětví v Evropě

Největší evropská výstava konající se na volném prostranství demopark + demogolf nabízí ukázky úprav a údržby zelených ploch, jedinečné ukázky ze zahradnictví a krajinářství či komunální sféry, vše pomocí profesionálních strojů v praxi a s orientací na provoz strojů a zařízení. Výstavu pořádá GzF (Gesellschaft zur Förderung des Maschinenbaus mbH), což je stoprocentně vlastněná dceřiná společnost VDMA.

Více informací lze nalézt na webových stránkách www.demopark.de/en.

¹) Přeloženo z tiskové zprávy
Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Helena Hejhálková
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek