Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Mezinárodní strojírenský veletrh již po šedesáté

Zveřejněno: 20. 9. 2018

Mezinárodní strojírenský veletrh (MSV) se bude konat v Brně již po šedesátá a to konkrétně v termínu od 1. do 5. října 2018. Celou svou existenci je MSV nejvýznamnějším veletrhem svého oboru v Evropě. Jen pro představu – každoročně se ho účastní více než 1 600 vystavovatelů a přijde na něj 80 000 návštěvníků.

A že je opravdu mezinárodní, o tom svědčí následující údaje: ze zahraničí přijíždí přes 50 % vystavovatelů a 10 % návštěvníků. Celkem 98 % vystavovatelů hlásí, že navázalo kontakty s potenciálními tuzemskými či zahraničními zákazníky.

Jak je to s návštěvníky a jejich hodnocením veletrhu ?

Návštěvnost je hlavně odborná, neboť 79 % návštěvníků rozhoduje nebo spolurozhoduje o investicích a nákupech, třetina patří k vrcholovému managementu. Jako hlavní přínos veletrhu vnímá více než polovina návštěvníků novinky, nové technologie a kontakty.

Zastoupení klíčových oblastí průmyslu

Hlavním tématem MSV je průmyslová automatizace, prezentace měřicí, řídicí, automatizační a regulační techniky zahrnující všechny obory veletrhu. Obor elektronika, automatizace a měřicí technika je po obráběcí technice a materiálech a komponentech ve strojírenství třetím nejobsazenějším specializovaným celkem MSV.

MSV je tradičně věnována vysoká mediální pozornost, akredituje se přes čtyři sta novinářů. Součástí veletrhu je špičkový doprovodný program odborných konferencí, seminářů a workshopů na aktuální technická, obchodní a ekonomická témata.

Nejdůležitější informace v kostce

  • Podtitul: Mezinárodní strojírenský veletrh
  • Termín konání: 1.–5.10. 2018
  • Místo konání: Výstaviště Brno
  • Pořadatel: Veletrhy Brno
  • Pozice veletrhu: Jednička v oboru ve střední Evropě
  • Vstupenka: etickets.bvv.cz/cs
Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Helena Hejhálková
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek